Dzisiaj podczas wyjścia z ciała, przeniosło mnie automatycznie do szkoły, w której się uczę. Stałem na korytarzu, bylo trochę ludzi, przyglądałem się im. Nagle podeszła do mnie osoba (której nigdy nie widziałem na oczy, a znam wszystkich z widzenia) i powiedziała do mnie "Poraz pierwszy poczułem w drugim człowieku taką miłość, tą osobą jesteś ty, uczęszcza tyle osób do tej szkoły a w żadnej z nich nie dostrzegam tego co w Tobie". Byłem zaskoczony całkowicie. Odpowiedziałem mu "Zaiste powiadam Ci kochana istoto, nie we mnie dostrzegasz tą milosc, a w sobie samym." Uśmiechnął sie, ja także, poczuliśmy braterstwo. Czułem to co on czuje a on to co ja i trudno było zweryfikować do kogo należą dane emocje, coś jak telepatia. Potem upadłem na ziemie, jakbym umarł i opuściłem ciało astralne wznosząc sie ostatecznie mentalnie zbierając różne informacje. Obudziłem się, pojechałem do szkoły i spotkałem tą samą osobę co w projekcji astralnej! Identyczna Twarz, ubranie nawet takie same!! Uśmiechnęliśmy sie do siebie w tym samym momencie, identycznie jak podczas obe, coś niesamowitego! Ten uczeń był nowy dopiero co i przyjechal z innego rejonu, nigdy go nie widziałem na oczy. Po paru lekcjach poszedłem do automatu spożywczego, chciałem wrzucić pieniądze, ale dosłownie w tym samym czasie to samo chciał zrobić ten chlopak. Ustąpiłem mu i się uśmiechnąłem. Mial 5 zloty i nie mogło zatwierdzić, ciągle wylatywało z automatu, wrzucił chyba 4 razy. Wyciągnąłem moje pieniądze i powiedizalem ze moge mu wymienic, podziekowal. Pod koniec szkoły podszedłem do automatu i w momencie gdy wrzucałem pieniążki, poczułem na plecach aure tego chłopaka, odwróciłem sie, patrze, a on stoi za mną. Bardzo ciekawe przeżycia dzisiaj mialem, jeszcze nie dotarłem do tego, jaki przekaz mialo te oobe, chyba 10 razy spotkalem tą postać w szkole, ktora jest dosyć duza i to w ciekawych sytuacjach.
Fajna weryfikacja, muszę porozmawiać z tym chłopakiem, być może wtedy dowiem się co dokładnie oznaczało wyjście i jakie miało dla mnie znaczenie. Pozdrawiam <love>
.
PS. NIe myślałem o tym czy była to podróż do ospuo innej osoby, ale ten dział najbardziej mi odpowiadał
.