Ostatnia wizyta: Czw Lut 05, 2009 12:33 am Obecny czas: Czw Lut 05, 2009 12:33 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Ważne informacje na temat nadsyłania swoich prac!
PostWysłany: Pon Gru 29, 2008 1:50 am 
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Lut 20, 2008 2:21 pm
Miejscowość: Piaseczno
Wszystkie materiały możecie umieszczać w tym dziale - ważne by nie była to kopia czegoś co już jest na forum (bo to co już jest sam znajdę :))

Lub możecie wysyłać na:

Prywatna wiadomość: ucp.php?i=pm&mode=compose

e-mail:

GG: 4325642

Serwer: http://www.rapidshare.com http://chomikuj.pl/ http://www.sendspace.pl i inne

Albo w inny dogodny dla Ciebie sposób - jeżeli nie chcesz by ktoś się dowiedział, żę to twój tekst - gwarantuje pełną anonimowość!

Cały ze światła

Spadam
Jaka zabawa
Jaki tu spokój
Równowaga... *Coma

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Ważne informacje na temat nadsyłania swoich prac!
PostWysłany: Pon Gru 29, 2008 6:21 am 

Dołączenie: Śro Lis 19, 2008 7:24 pm
Miejscowość: p-ń
uważam że powinniśmy też we wstępie zamieścić jakieś przemówienie do niedowiarków.
Wiem że materializmu i tak nie pokonamy, lecz spróbować warto ;)
myślę że fajnie by było za argumenty podać świadomość i myśl, które nie są materialne a na nich sie opiera nasze człowieczeństwo, oraz OOBE w trakcie NDE, które czy chcą materialiści, czy nie chcą, znajduje podtwierdzenia.
mój artykuł "oneironautyka", w dziale artykuły, do Waszej dyspozycji ;)

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Sty 23, 2009 11:24 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Lut 23, 2008 3:40 pm
Miejscowość: Jelenia Góra
jestem napisał(a):
myślę że fajnie by było za argumenty podać świadomość i myśl, które nie są materialne a na nich sie opiera nasze człowieczeństwo, oraz OOBE w trakcie NDE, które czy chcą materialiści, czy nie chcą, znajduje podtwierdzenia.

Zatwardziały materialista i wyznawca "religii" zwanej logiką, powie ci, że myśl, jest również materialna, bo jest chemiczną fazą w mózgu, a NDE to wytwór tegoż mózgu.

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Sty 28, 2009 7:35 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Maj 07, 2008 5:51 pm
Tak czy inaczej należy zacząć zachęcająco :)O świecie, że nie jesteśmy tylko fizycznym ciałem itd.
Żyjemy nie w takim świecie jak nam się wydaje. Jesteśmy czymś więcej niż ciałem fizycznym. Kolory które widzimy - to tylko fala elektromagnetyczna odpowiednio odbita i załamana, która wpada do naszego oka. Wszystkie pierwiastki są właściwie tym samym (tu można się rozpisać). Świat jest głębszy niż może nam się wydawać. Blabla.

Aloha!

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości