Projekt Matryca Umysłu
Czym jest Projekt Matryca Umysłu?
Jest to eksperyment w formie audio i pisemnej uzupełniającej oparty o wiedzę z różnych kursów doskonalenia umysłu. Stopniowo będę dołączał kolejne nagrania. Są one zestawem instrukcji i ćwiczeń, mających za zadanie realizację podstawowych założeń eksperymentu.
Do podstawowych założeń należą:
-wywołanie zjawiska świadomego snu i jego zakotwiczenie (w taki sposób, aby można było wywołać świadomy sen w przeciągu kilku sekund o każdej porze);
-wywołanie zjawiska OBE i jego zakotwiczenie;
-stworzenie sanktuarium i zakotwiczenie;*
-projekt sarkofag, czyli samouzdrawianie;*
-projekt medium do komunikacji z istotami niefizycznymi (też z przewodnikiem);*
-projekt regres&progres mający na celu wiarygodny dostęp do informacji drogą niefizyczną, które będzie można potwierdzić;*
-inne projekty związane np. z szybką edukacją i wszelkimi praktycznymi pomysłami.
(* projekty zaznaczone gwiazdką udało mi się wcześniej zrealizować poprzez hipnozę)
Jaka jest idea projektu?
Projekt jest systemem eksperymentalnym i niekomercyjnym, dostępnym dla użytkowników http://obeforum.pl. Ma na celu nauczenie współpracy i komunikacji z własnym umysłem, poszerzenie percepcji i praktycznych umiejętności nie wykorzystywanych przez przeciętnego człowieka.
Założeniem Projektu jest wykreowanie w sobie "nowego człowieka ery wodnika", człowieka o znacząco poszerzonej percepcji i niezwykłych umiejętnościach.
Czym różni się Projekt Matryca Umysłu od pozostałych?
Jest niekomercyjny i co będziecie mogli stwierdzić po pierwszym nagraniu, jest w trochę innej (być może skuteczniejszej) formie niż inne oferowane na rynku.
Jaka jest skuteczność Projektu Matryca Umysłu?
O skuteczności zadecydują pierwsze eksperymenty z Waszym udziałem i tu na podstawie własnych doświadczeń jestem pozytywnej myśli.
Do kogo nie jest skierowany Projekt Matryca Umysłu?
Projekt nie jest skierowany do osób nieletnich, cierpiących na epilepsję, korzystających z leczenia psychiatrycznego, oraz używających środków psychotropowych/psychoaktywnych. Ponadto każdy kto decyduje się na udział w eksperymencie czyni to z własnej woli i całkowicie na własną odpowiedzialność.
Jak ma wyglądać współpraca?
Każdy z Was kto będzie uczestniczył, będzie wyrażał swoje opinie opisując efekty. W przypadku negatywnych opinii proszę pisać do mnie na priv, aby nie programować innych swoimi wypowiedziami, postaram się pomóc.
Życzę powodzenia i szybkich efektów
Kreon - Daniel De Moya
--------------------------------------------------------------------------
Ćwiczenie pierwsze "Relaksacja i programowanie świadomego snu" (audio)
Ćwiczenie trwa 8min, proszę je wykonywać od minimum jednego do najlepiej trzy razy dziennie przez dwa kolejne tygodnie (ważna jest systematyka). Po osiągnięciu sukcesu proszę ćwiczyć dalej i wystawić opinię na forum z informacją po ilu dniach udało się uzyskać świadomy sen i opisać długość jego trwania i treść. Można stosować też pamiętnik snów, a w przypadku braku czasu zapisywać tylko słowa klucze, przypominające treść snu. Przed zaśnięciem wieczorem warto sobie przypomnieć najfajniejsze sny .
Oto linki:
http://www.wrzuta.pl/audio/hpAXJe6Xwh/ - do odsłuchania ze strony,
http://www.wrzuta.pl/aud/file/hpAXJe6Xwh/ - do ściągnięcia (w celu odtwarzania należy dodać rozszerzenie .mp3)
Po pierwszych efektach proszę ćwiczyć dalej, a ja zamieszczę dalsze instrukcje i kolejne nagranie.
Miłej zabawy
-----------------------------------------------------------------------