Ostatnia wizyta: Nie Cze 14, 2009 8:04 am Obecny czas: Nie Cze 14, 2009 8:04 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Obe czy LD?
PostWysłany: Czw Gru 25, 2008 8:13 pm 
#-----[ EOM ]------------------------------------------
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Lis 02, 2008 5:31 pm
Opowiem o moim nie wiem czy LD czy OBE.

Gdy zaczełem zasypiać. Mówiłem sobie ,,jestem świadomy że opuszcze ciało ...'' i tak w kółko. Tracę klarowność obrazu fizycznego mimo to nadal jestem 100% świadomy że zasypiam stałem na stadionie bardzo dobrze mi znanym z mojej miejscowości. Widzę jakąś postać Zajebistą laskę :DLecę do niej i nadal jestem 100% świadomy snu. I ono odpowiedziała pierwsza:
- wiesz że to nie jest sen.
--- jak to nie tym razem nie dam się nabrać umiem latać widzę ciebie i wogóle to otoczenie jest tak rozmazane jak z dobrej gry.
-przeleportuję Cię
--- ok

Spadałem w jakiś wir jakąś pętle uderzyłem o powiechrznię wstaję chodze po tym pomieszczeniu widzę innch jakby OBEMANIAKÓW którzy mogli być w tym stanie. I bez myślnie wchodzę do jednego pokoju rozpłakałem się ale nadal we śnie i teraz w realu nie mam pewności czy to mogło być OBE czy LD nagle tracę klarowność i tak jak na youtube był film że ,,jak zaczniesz tracić klarowność krzycz ,,klarowność razy 1000'' krzyczałem i nic obudziłem się rozpłakałem się ponieważ to było moje raczej LD takie które przeżyłem jakąś podróż. Zawsze gdy miałem LD to jak idiota chodziłemw kółko czy na ulicy i rozglądałem się i mówiłem że to sen i tyle. Jest 2 w nocy na 5.00 idę do roboty to se mówię a zasnę i obudziłem się w tym samym pomieszczeniu, pokoju gdy zaczeło mnie wywalać ze snu. Rozglądam się i mówiłem we śnie przecież tu wszystko jest możliwe. To zaczełem krzyczeć chcę mieć PSP!!! i nic, chcę mieć Kompa !!!, nic itd i po tych wrzaskach przyszła ta Laska :Dbyć może był to MTJ nie wiem. I
mówi:
- po co krzyczysz?
--- chcę zobaczyć czy uda mi całkowicie opanować mój sen
- nie uda ci się
--- czemu?
-bo to nie jest sen, to co tu widzisz to się dzieje naprawdę.
Naglę zaczełem czuć jakby jakiś potężny magnes zaczoł mnie przyciągać zobaczyłem swoją chatę i obudziłem się.
Rozpłakałem się jak małe dziecko po obudzeniu.
Ale co do pewności to nie wiem ale koniecznie chciałbym wiedzieć
Czy super LD czy OBE
To jest to co ma w moim profilu napisane 2 albo 3 OBE
Miał ktoś podobny przypadek? proszę o wskazówki.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Obe czy LD?
PostWysłany: Pią Gru 26, 2008 10:15 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Gru 23, 2008 6:32 pm
Miejscowość: Witnica
Cześć,
ja miałem podobne , tzn chodzi o uczucia a nie o twoje "przygody"
Pamiętasz szczegóły? kolor oczu, miny ludzi?
czułeś wrażenia na własnej skórze?
to odpowiedź,

a co do twoich LD, ćwicz podświadomość, planuj co masz robić i co chciałbyś robić żyj w śnie i korzystaj ze snu!
wtedy dzięki LD opanujesz OBE.
pozdrawiam.

Profil E-mail  

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 10:21 am 
Podróżnik z bagażem doświadczeń
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Lut 23, 2008 3:40 pm
Miejscowość: Karpacz, ten w górach
świat Poza nie jest zbadany nawet w jednym promilu. Może laska miała rację - to nie sen. Nawet część snów nie jest snami, bo ciałko sobie lata gdzieś, a rano wstajemy - "o.o jaki zajebisty sen miałem!"

Profil E-mail  

PostWysłany: Czw Cze 11, 2009 6:25 pm 
Opiekun
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Cze 02, 2009 11:50 am
Miejscowość: wherever in the world
VVii racja, rzadko kiedy jesteśmy świadomi tego co nam się "śniło" czy to był sen, czy to było OoBE, tak w zasadzie tej całej "gry" chodzi o doskonalenie, przełamywanie własnych barier, a "kolorowe sny" są giga bonusem;) . hehe żartowałem, cóż ciężko jest odróżnić jedno od drugiego, oba są realne w swej rzeczywistości, oba stany są równie emocjonujące. także zamiast marnować energię na myślenie co to było, skup ją bardziej na doskonaleniu tego stanu, aż pewnego dnia osiągniesz sukces

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości