Opowiem o moim nie wiem czy LD czy OBE.
Gdy zaczełem zasypiać. Mówiłem sobie ,,jestem świadomy że opuszcze ciało ...'' i tak w kółko. Tracę klarowność obrazu fizycznego mimo to nadal jestem 100% świadomy że zasypiam stałem na stadionie bardzo dobrze mi znanym z mojej miejscowości. Widzę jakąś postać Zajebistą laskę
Lecę do niej i nadal jestem 100% świadomy snu. I ono odpowiedziała pierwsza:
- wiesz że to nie jest sen.
--- jak to nie tym razem nie dam się nabrać umiem latać widzę ciebie i wogóle to otoczenie jest tak rozmazane jak z dobrej gry.
-przeleportuję Cię
--- ok
Spadałem w jakiś wir jakąś pętle uderzyłem o powiechrznię wstaję chodze po tym pomieszczeniu widzę innch jakby OBEMANIAKÓW którzy mogli być w tym stanie. I bez myślnie wchodzę do jednego pokoju rozpłakałem się ale nadal we śnie i teraz w realu nie mam pewności czy to mogło być OBE czy LD nagle tracę klarowność i tak jak na youtube był film że ,,jak zaczniesz tracić klarowność krzycz ,,klarowność razy 1000'' krzyczałem i nic obudziłem się rozpłakałem się ponieważ to było moje raczej LD takie które przeżyłem jakąś podróż. Zawsze gdy miałem LD to jak idiota chodziłemw kółko czy na ulicy i rozglądałem się i mówiłem że to sen i tyle. Jest 2 w nocy na 5.00 idę do roboty to se mówię a zasnę i obudziłem się w tym samym pomieszczeniu, pokoju gdy zaczeło mnie wywalać ze snu. Rozglądam się i mówiłem we śnie przecież tu wszystko jest możliwe. To zaczełem krzyczeć chcę mieć PSP!!! i nic, chcę mieć Kompa !!!, nic itd i po tych wrzaskach przyszła ta Laska
być może był to MTJ nie wiem. I
mówi:
- po co krzyczysz?
--- chcę zobaczyć czy uda mi całkowicie opanować mój sen
- nie uda ci się
--- czemu?
-bo to nie jest sen, to co tu widzisz to się dzieje naprawdę.
Naglę zaczełem czuć jakby jakiś potężny magnes zaczoł mnie przyciągać zobaczyłem swoją chatę i obudziłem się.
Rozpłakałem się jak małe dziecko po obudzeniu.
Ale co do pewności to nie wiem ale koniecznie chciałbym wiedzieć
Czy super LD czy OBE
To jest to co ma w moim profilu napisane 2 albo 3 OBE
Miał ktoś podobny przypadek? proszę o wskazówki.