Zanim dowiedziałem się o obe, byłem zdolny odczuwać energie subtelną w swoim ciele i błyskawicznie ją wyładować. Gdy wyszedłem już z ciała, to eksperymentowałem i podczas relaksu wyrzuciłem z siebie masę energii w formie ciała astralnego, nie ruszając się przy tym. Po paru sekundach byłem poza ciałem. Doświadczenie o którym mowie wygląda w dość dziwny sposób, i trudno je zwerbalizować. Połóż się i napnij z całej siły rękę tak, by jej nie napinać, bądź nogi. Spraw, by uczucie ruszenia ciałem wyprzedziło prawdziwy ruch. Tak jakbyś kondensował się sam w sobie, jest to uczucie fizyczne, często sie zdarza ze ciało odreagowuje i lekko nim zarzuci. Nie wyobrażaj sobie ruchu, niczego sobie nie wyobrażaj. Poprostu to wykonaj, zrób to

. Gdy poczujesz to, to zrozumiesz o czym mówię, choć być moze doświadczyłeś juz takiego stanu. Jest to metoda która wychodzę błyskawicznie. po kilku sekundach juz nie czuć ciała, sztuką jest się nie ruszać i doprowadzić do wzrostu energii, którą odczuwamy. Pozdrawiam.