Witam,
Mam na imię Łukasz i ukrywam się pod noobowskim nickiem, jak widać w nazwie tematu.

Jestem aktywnym internautą, webdesignerem oraz przyszłym maturzystą; uwielbiam masę rzeczy: m.in. RPG, grafikę, politykę, historię, postapokalipsę i ogólnie fantastykę oraz wiele innych rzeczy.
Cóż, OOBE interesuję się od dosyć niedawna, zapoznałem się z tym zjawiskiem po raz pierwszy na forum paranormalne.pl. Początkowo byłem dosyć sceptycznie do tego nastawiony, ale relacje wielu osób okazały się bardzo wiarygodne i inspirujące, a ja sam doświadczyłem nieraz, czym jest LD i paraliż senny. Mam w sobie niewyobrażone pokłady wyobraźni, więc OOBE traktuję jako niesamowitą przygodę i taką chciałbym przeżyć.
Akurat zaczynają się wakacje, więc prócz odpoczynku, pisania podręcznika RPG, postaram się poświęcić nieco czasu praktykom astralnym. Miałem parę prób - wibracje i te rzeczy, ale przerażające (i dosyć subiektywne...) relacje o spotkaniach ze Strażnikami, zniechęciły mnie. Do czasu. Teraz powracam. I mam nadzieję, że trafiłem na odpowiednie forum.
Pozdrawiam,
arthas40
---
Aha, i przepraszam za trochę oficjalny ton. Trzeba się oswoić do nowych obe-fumfli ^.^