Ostatnia wizyta: Śro Cze 18, 2008 4:28 pm Obecny czas: Śro Cze 18, 2008 4:28 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: arthas40 - dzień dobry ;)
PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 7:25 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Cze 16, 2008 7:14 pm
Miejscowość: Ostrowiec Św.
Witam,

Mam na imię Łukasz i ukrywam się pod noobowskim nickiem, jak widać w nazwie tematu. ;)Jestem aktywnym internautą, webdesignerem oraz przyszłym maturzystą; uwielbiam masę rzeczy: m.in. RPG, grafikę, politykę, historię, postapokalipsę i ogólnie fantastykę oraz wiele innych rzeczy.

Cóż, OOBE interesuję się od dosyć niedawna, zapoznałem się z tym zjawiskiem po raz pierwszy na forum paranormalne.pl. Początkowo byłem dosyć sceptycznie do tego nastawiony, ale relacje wielu osób okazały się bardzo wiarygodne i inspirujące, a ja sam doświadczyłem nieraz, czym jest LD i paraliż senny. Mam w sobie niewyobrażone pokłady wyobraźni, więc OOBE traktuję jako niesamowitą przygodę i taką chciałbym przeżyć.

Akurat zaczynają się wakacje, więc prócz odpoczynku, pisania podręcznika RPG, postaram się poświęcić nieco czasu praktykom astralnym. Miałem parę prób - wibracje i te rzeczy, ale przerażające (i dosyć subiektywne...) relacje o spotkaniach ze Strażnikami, zniechęciły mnie. Do czasu. Teraz powracam. I mam nadzieję, że trafiłem na odpowiednie forum. ;)

Pozdrawiam,
arthas40

---
Aha, i przepraszam za trochę oficjalny ton. Trzeba się oswoić do nowych obe-fumfli ^.^

Profil E-mail  

Temat postu: Re: arthas40 - dzień dobry ;)
PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 8:54 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Mar 25, 2008 8:43 pm
Miejscowość: Łódź/MŁ
Witam

Jak idzie tworzenie Triangulis? Mam nadzieję, że nie spoczywasz, bo od dawna czekam na pierwszą sesję ;)

Pozdrawiam kolegę po zainteresowaniach. Rozgość się tu i wyłaź z ciała co noc! Więc spocznij i piątka, tu znajdziesz masę kompetentnych i wspaniałych osób.

Wilk.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: arthas40 - dzień dobry ;)
PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 9:11 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Cze 16, 2008 7:14 pm
Miejscowość: Ostrowiec Św.
Triangulis nawet tutaj doszedł? o_O Jestem w szoku, miło słyszeć. ;)

Nie zawiodę Cię. Od czasów dema, koncepcja się o wiele bardziej wykrystalizowała i jest coraz ciekawiej. Teraz wakacje, dosłownie w ciągu paru następnych dni zaczynam spisywanie ostatecznie podręcznika. Mogę także dodać, że były już pierwsze rozmowy z wydawnictwami (pozytywne), także kapitał rośnie na wydatki związane z tworzeniem oprawy.

Jeżeli przyjmiemy, że spiszę ten podręcznik to najbardziej czarnym scenariuszem będzie wydanie podręcznika w twardej okładce, papierze kredowym, ale czerń-biel. Tak to się przedstawia na dzisiaj. ;)

Cieszę sie bardzo, że mogłem spotkać RPG-fana już na samym początku mojego obcowania z tym forum. Oj tak, OOBE, czeka mnie sporo treningu, ale też i wspaniała przygoda.

Pozdrawiam serdecznie,
arthas40

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości