Wypadałoby się przedstawić, więc witam wszystkich i każdego z osobna

(kij z tym, że z prawie miesięcznym opóźnieniem, ech ten mój zapłon

).
Otóż zapewne jak się większość domyśla mam coś ku oobe, które nie jest mi obce od 3 lat (z ogroooomnymi przerwami ^^). Żadnych większych sukcesów i doświadczeń jeszcze nie mam, można nawet powiedzieć, że stawiam dopiero w tym wszystkim małe kroczki, więc niestety albo stety nie pochwalę się swoimi osiągnięciami
No, ale do rzeczy...

O swoim wieku nie wypowiadam się, bo od dawna jestem pełnoletnia i to powinno wystarczyć

Imię też jest zbędne, ale jak już wiadomo interesuję się oobe i wszystkim co z tym związane, a tak poza tym kocham koty (magiczne stworzenia z nich, naprawdę ^^), jestem totalnie uzależniona od muzyki i pisania, od ponad roku gram na basie i uwielbiam dobre książki (zwłaszcza z pogranicza fantasy i s-f). Dodatkowo jestem zagorzałym graczem gier komputerowych (bynajmniej nie simsów, zdecydowanie wolę coś pokroju poczciwego doom'a

).
Zjawiskiem oobe zainteresowałam się, jak już wspomniałam, 3 lata temu. Natrafiłam na to całkiem przypadkiem i tak to się właśnie zaczęło. Z początku samego oobe bałam się, więc skupiłam się na trenowaniu LD. Moja przygoda z tym skończyła się na paru spontanicznych ld'ekach

Parę miesięcy temu na poważnie zajęłam się oobe i tak oto żyję sobie po dziś dzień, próbując w końcu w pełni to osiągnąć
Pozdrawiam i mam nadzieję, że nikogo nie zanudziłam