Doskonałe badanie
I oto w tym chodzi, by zrozumiec więcej
a nie sfiksować
Co do samego badania:
Cytuj:
Przedstawiam stara i prowizorycznie spisaną tabelkę oddziaływań niefizycznych miedzy istotami żywymi - stany swiadomosci i połączenia telepatyczne. Jest ona oparta na moich wojażach po świecie niefizycznym. Postrzegłem w nich ,ze wszystko co w sobie zawieramy jest wypadkowa wszystkich płaszczyzn - dymensji oddziałujących na nas jednocześnie.
Spin jest to własny moment pędu (moment) danej cząstki w układzie, w którym cząstka spoczywa. Własny oznacza tu taki, który nie wynika z ruchu danej cząstki względem innych cząstek, lecz tylko z samej natury tej cząstki. Każdy rodzaj cząstek elementarnych ma odpowiedni dla siebie spin. Cząstki będące konglomeratami cząstek elementarnych (np. jądra atomów) posiadają również swój spin będący sumą wektorową spinów wchodzących w skład jego cząstek elementarnych. Spin jest pojęciem ...........itp http://pl.wikipedia.org/wiki/Spin_%28fizyka%29
„Nic nie spoczywa; wszystko jest w ruchu; wszystko wibruje” – Kybalion. s.9
http://franzbardon.pl/pliki/Kybalion.pdf
Cytuj:
Wszelkiej zmianie naszych doznań ,towarzyszą zmiany w naszej strukturze ciał niefizycznej
Błędem będzie postrzeganie tego jako złą zmiane. Budowanie świadomości, trzeba tylko dobrze odczytać dane zjawisko, a wiem że to najtrudniejsza sprawa, ale głowa do góry ćwiczyć j ieszcze raz ćwiczyć
„Umysł (tak samo jak metale i elementy) może zostać transmutowany, od stanu do stanu; od stopnia do
stopnia; od uwarunkowania do uwarunkowania; od bieguna do bieguna; od wibracji do wibracji. Prawdziwa
hermetyczna transmutacja jest sztuką mentalną” – Kybalion.
Cytuj:
Tracąc stopniowo zdolność postrzegania ciał niefizycznych , zmuszony zostałem jedynie do obserwacje zachodzących we mnie zjawisk psychicznych.Na szczęście, zapamiętałem dosyć dobrze ich związek z powstającymi doznaniami we mnie co jest mi bardzo pomocne teraz w rozumieniu cialkowego szaleństwa.
„WSZYSTKO jest UMYSŁEM; Wszechświat jest Mentalny” – Kybalion.
„Tak jak na górze, tak i na dole; tak jak na dole, tak i na górze” – Kybalion.
„Wszystko jest podwójne; wszystko ma swoje bieguny; wszystko tworzy parę ze swoim przeciwieństwem;
podobne i niepodobne są tym samym; przeciwieństwa są identyczne w swojej naturze, lecz różne w stopniu;
skrajności się spotykają; wszystkie prawdy są jedynie półprawdami; wszystkie paradoksy da się pogodzić” –
Kybalion.
„Wszystko płynie, na zewnątrz i do środka; wszystko ma swoje pływy; wszystkie rzeczy wznoszą się i upadają;
ruch wahadła manifestuje się we wszystkim; miara wychylenia w prawo jest miarą wychylenia w lewo; rytm się
kompensuje” – Kybalion.
„Każda przyczyna ma swój skutek; każdy skutek ma swoją przyczynę; wszystko dzieję się według Prawa;
przypadek to jedynie nazwa dla nierozpoznanego Prawa; istnieje wiele płaszczyzn przyczynowości, lecz nic nie
wymyka się Prawu” – Kybalion.
Jak to zrozumiecie to szaleństwa nie będzie
Cytuj:
Samo przesuwanie swiadomosci.- fazowanie nie zostało jeszcze przez nikogo definitywnie określone, pozostając tematem pod dyskusje.
To może ja spróbuje
"Samo przesuwanie swiadomości - Jest to Energia wytwożona przez kwantowe ładunki emocjonalne bedące w ciągłym ruchu, nie właściwie zmagazynowana i przetworzona powoduje wyciek."
Pozdrawiam
Roll away !