Ostatnia wizyta: Pon Maj 05, 2008 3:34 pm Obecny czas: Pon Maj 05, 2008 3:34 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Czy wychodzenie z ciała może zaszkodzić?...
PostWysłany: Pią Lut 22, 2008 1:12 pm 
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Lut 20, 2008 2:38 pm
Miejscowość: Warszawa
Czy wychodzenie z ciała może zaszkodzić ? Czy można od tego umrzeć ?

Po dwudziestu pięciu latach osobistych doświadczeń w zakresie eksterioryzacji i prowadzonych nad tym zjawiskiem badań stwierdzam, że nie wyrządzają one człowiekowi żadnej szkody. Nie natknąłem się na ani jeden dowód, który mógłby potwierdzić przypuszczenie o ich szkodliwości. Nie mam również najmniejszych wątpliwości co do tego, że stany OBE nie wpływają niekorzystnie na naszą psychikę. Natomiast dzięki doświadczeniom poza ciałem zmienia się nasz system wierzeń, często przeżywamy w związku z tym wstrząs, więc należy podchodzić do tego z rozwagą. Przebywanie poza ciałem nie szkodzi naszemu układowi fizjologicznemu i nie powoduje utraty energii.

*zaczerpnięte z II cz. Trylogii R.Monroe

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości