Ostatnia wizyta: Nie Paź 05, 2008 5:51 pm Obecny czas: Nie Paź 05, 2008 5:51 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: tabula rasa
PostWysłany: Śro Sie 06, 2008 9:20 pm 

Dołączenie: Pon Sie 04, 2008 2:40 pm
Witam was.
Na imię mam Zdzisław.

Trochę o sobie:
Czym się zajmuję?:
Jestem obserwatorem. Obserwuję i pilnuję aby żelazne zasady jakie panują na tym świecie nie zostały naruszone, co mogłoby zagrozić bezpieczeństwu w skali nie do przewidzenia. Jestem dumny z powierzonej mi funkcji, albowiem stoję na straży drogi prowadzącej do niejednego celu. Ingeruję tylko wtedy, gdy jest to absolutnie konieczne dla zachowania zrównoważonej przepustowości. Dbam aby miejsca gdzie nasze drogi się krzyżują nie były niszczone cz nadużywane. Jak mnie nazywają? Kim więc jestem? Te z pozoru proste pytania są głębsze niż mogłoby się wydawać, ale postaram się odpowiedzieć krótko: Jestem policjantem z drogówki.

Trochę o sobie prywatnie:
Moją głębie dobrze oddaje mój ulubiony tekst na podryw:
"Cze kotku. Jestem zdziszq. Mam problemy emocjonalne i wychodzę z ciała."
Więcej?
OK. Interesuję się NLP, OBE, LD i imprezami. Mam zaburzenia nerwicowe i osobowość neurotyczną, z czego wynika m.in lęk wolnopłynący i chwiejność emocjonalna - mam utrudnione panowanie nad emocjami, więc mody proszone o wyrozumiałość przy banowaniu i wlepianiu ostrzeżeń.

Pozdrawiam OBEmaniaków.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: tabula rasa
PostWysłany: Śro Sie 06, 2008 9:30 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Lut 25, 2008 1:09 pm
Siemasz! Policjanta z drogówki jeszcze chyba tu nie było :)

Profil E-mail  

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 1:56 am 

Dołączenie: Pon Sie 04, 2008 2:40 pm
i pewnie nie będzie

Profil E-mail  

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 7:22 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Mar 25, 2008 8:43 pm
Miejscowość: Łódź/MŁ
Witam serdecznie czystą, niezapisaną tablicę!

Świetnie, że znajdują się tutaj ludzie o tak różnorodnych zawodach. Mam nadzieję, że podzielisz się z nami doświadczeniami w OOBE/LD (jeśli jakieś masz) i znajdziesz na forum masę przydatnych informacji.

Tak z ciekawości - Co sprowadziło Cię akurat na TO forum?

A co do ostrzeżeń - tak na samym początku mówić o ostrzeżeniach? ;)
Tutaj tak samo panuje prawo, podobne do tego, którego ty strzeżesz i każdy jest wobec niego równy - co nie zmienia faktu, że modzi są zwykle wyrozumiali (ciii, nie polemizować!). Dura lex, sed lex.

Pozdrawiam!

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości