Ostatnia wizyta: Nie Paź 05, 2008 6:03 pm Obecny czas: Nie Paź 05, 2008 6:03 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: DuBuS - Witam forumowiczów i OBEonautów ;)
PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 2:47 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Sie 11, 2008 2:20 pm
Miejscowość: Miechów
Hmm, hej! Mam na imię Kuba, 18 wiosen, mieszkam w... Ale co ja Wam będę takie pierdoły wtłaczał... :mrgreen:Interesuję się parapsychologią od czasów gimnazjalnych w zasadzie, na początku LD, próby z aurą. Potem to zanikło, i parę dni temu znów postanowiłem do tego powrócić. Poszukałem, poszukałem, i w końcu trafiłem na stronę Darka, którą przestudiowałem cholernie dogłębnie ^^ Mam nadzieję, że na tym forum, niejako pod patronatem Darka nie będzie takich schizów jak na Paranormalne.pl, czytałem tę dyskusję z jego udziałem. Ale do tematu..
OBE samo w sobie na początku stanowiło dla mnie źródło lęku, nasłuchałem i naczytałem się na jego temat naprawdę wielu odmiennych komentarzy, zarówno pozytywnych, jak i bardzo negatywnych. Największą przeszkodą było dla mnie przekonanie, że w OBE pełno jest wszelakich bytów zagrażających człowiekowi, "wampirów", chochlików i tego typu rzeczy. Książka Darka, którą kończę, rozwiała poniekąd te wątpliwości, choć na niektórych forach wciąż można przeczytać ostrzeżenia przed niebezpiecznymi tworami. Nie wiem, nie byłem nigdy poza ciałem, choć jestem na tyle cierpliwy i zdeterminowany, że mam nadzieję, iż niedługo (lub, nawet jeśli, za parę miesięcy) do tego dojdzie. To zjawisko jest dla mnie naprawdę fascynujące i odkrywa całkiem nowe horyzonty.
Jestem człowiekiem totalnie otwartym na tego typu rzeczy, co nie znaczy, że jestem podatny na wpływy, to na pewno nie.
No, to póki co tyle, jak będę miał jakieś stwierdzenia dodatkowe to dopiszę, lub pytania - zadam je w konkretnym temacie ;)

Na zakończenie jeszcze parę informacji na luzie o mnie - uwielbiam fantastykę, czytać książki, grać na kompie w wiele gier, kocham słuchać muzyki (najczęściej metalu i rocka). Jestem miłym i nieskłonnym do kłótni człowiekiem, więc myślę, że się dogadamy. Pozdrawiam :)

Profil E-mail  

Temat postu: Re: DuBuS - Witam forumowiczów i OBEonautów ;)
PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 5:15 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Maj 11, 2008 4:21 pm
Miejscowość: Sanok
witam. :)
mamy podobne upodobania. no może poza grami (u mnie tylko te ogłupiające ;P).

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 5:48 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Sie 05, 2008 1:34 pm
Witam :)
Podzielam Twoje zdanie na temat OBE i mam nadzieję, że w miare sybko uda Ci się fazować ;)

Heh, DragonForce widzę, bardzo dobry wybór jak dla mnie ;)

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 5:58 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Mar 25, 2008 8:43 pm
Miejscowość: Łódź/MŁ
Witam

Fantastyka, książki, metal... Widzę że sami swoi tutaj! :)
Witam serdecznie i życzę pomyślnego fazowania. Osobiście radzę sugerować się przede wszystkim własnymi doświadczeniami - gdy się pojawią.

Pozdrawiam!

A Dragonforce nie jest zły, choć wokalista ma dla mnie zbyt wysoki głos ;)

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 6:59 pm 

Dołączenie: Śro Lut 27, 2008 8:23 am
Witam kolegę z rodzinnych stron ;)

Zapraszam do dyskusji :)

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości