Hmm, hej! Mam na imię Kuba, 18 wiosen, mieszkam w... Ale co ja Wam będę takie pierdoły wtłaczał...
Interesuję się parapsychologią od czasów gimnazjalnych w zasadzie, na początku LD, próby z aurą. Potem to zanikło, i parę dni temu znów postanowiłem do tego powrócić. Poszukałem, poszukałem, i w końcu trafiłem na stronę Darka, którą przestudiowałem cholernie dogłębnie ^^ Mam nadzieję, że na tym forum, niejako pod patronatem Darka nie będzie takich schizów jak na Paranormalne.pl, czytałem tę dyskusję z jego udziałem. Ale do tematu..
OBE samo w sobie na początku stanowiło dla mnie źródło lęku, nasłuchałem i naczytałem się na jego temat naprawdę wielu odmiennych komentarzy, zarówno pozytywnych, jak i bardzo negatywnych. Największą przeszkodą było dla mnie przekonanie, że w OBE pełno jest wszelakich bytów zagrażających człowiekowi, "wampirów", chochlików i tego typu rzeczy. Książka Darka, którą kończę, rozwiała poniekąd te wątpliwości, choć na niektórych forach wciąż można przeczytać ostrzeżenia przed niebezpiecznymi tworami. Nie wiem, nie byłem nigdy poza ciałem, choć jestem na tyle cierpliwy i zdeterminowany, że mam nadzieję, iż niedługo (lub, nawet jeśli, za parę miesięcy) do tego dojdzie. To zjawisko jest dla mnie naprawdę fascynujące i odkrywa całkiem nowe horyzonty.
Jestem człowiekiem totalnie otwartym na tego typu rzeczy, co nie znaczy, że jestem podatny na wpływy, to na pewno nie.
No, to póki co tyle, jak będę miał jakieś stwierdzenia dodatkowe to dopiszę, lub pytania - zadam je w konkretnym temacie
Na zakończenie jeszcze parę informacji na luzie o mnie - uwielbiam fantastykę, czytać książki, grać na kompie w wiele gier, kocham słuchać muzyki (najczęściej metalu i rocka). Jestem miłym i nieskłonnym do kłótni człowiekiem, więc myślę, że się dogadamy. Pozdrawiam