Ostatnia wizyta: Śro Wrz 17, 2008 4:10 pm Obecny czas: Śro Wrz 17, 2008 4:10 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Wyjście nowicjusza
PostWysłany: Śro Sie 20, 2008 2:30 pm 

Dołączenie: Pią Lut 29, 2008 7:55 pm
Wyszedłem dzisiaj z cf . Nie unosiłem się w powietrzu , wyglądało to raczej tak , że moje ciało astralne było na poziomie ciała fizycznego i czułem takie przyjemne falowanie :DObraz mi śnieżył . Pomyślałem , że powinienem pogłębić fazę , gdzieś tu czytałem , że w tym celu należy ocierać się o dywan . Jednak kiedy chciałem wstać , wszystko dzialo się jakby w zwolnionym tempie i zanim postawiłem astralną stopę na dywanie , zostałem wciągnięty z powrotem do cf :lol:To było moje najbardziej udane wyjście i chciałbym spytać bardziej doświadczonych kolegów i koleżanki , co o tym myślicie ? Wasze opinie , zarówno te pozytywne jak i te negatywne z pewnością pomogą mi w eksplorowaniu świata astralnego .

Pozdrawiam :)

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Wyjście nowicjusza
PostWysłany: Śro Sie 20, 2008 3:27 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Lip 09, 2008 8:17 am
Miejscowość: Pyskowice
Gratuluję wyjścia. Chciałem napisać tyle, ale pewnie znów dostałbym warna. Moje pierwsze wyjście było jeszcze krótsze od Twojego, ale następne już dłużyły się czasami nawet bez końca. Ale niestety na razie błądzę w OSPUO szukając jakiś inteligentnych istot, które pomogą wyjść mi dalej niż ja sam... Jeżeli stracisz kiedyś chęć do wyjścia polecam Ci książkę Roberta Monroe, w sumie całą jego trylogię :)No i dalekiej podróży życzę.

P.S.
Tak między nami :DJak spotkasz gdzieś tam kiedyś INSPEKA powiadom go, że potrzebuje ich wizyty :DPozdrawiam :)

------------------Nielicząc--bezwiednych--------------------------

Profil E-mail  

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 1:37 pm 

Dołączenie: Pią Lut 29, 2008 7:55 pm
Może teraz będzie już łatwiej :)Ciekawsze doświadczenia będę opisywał na tym forum :)na początek przećwiczę poruszanie się w astralu :)

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 1:00 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Lut 23, 2008 3:40 pm
Miejscowość: Piechowice (koło J.Góry)
VViwien - "może" jest szerokie i głębokie. Drzwi zostały otwarte na zawsze, ale nie znaczy, że teraz będzie łatwo przez nie przechodzić. Czasem widzisz je otwarte na oścież, ale i tak nie możesz przejść. Taka jest polityka Poza.

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości