RAB napisał(a):Przecież na logikę biorąc to tym powietrzem oddychają wszyscy ludzie. Jeżeli ktoś by rzeczywiste za tym stal, to sam by tez się truł czyż nie? Nie wiem co to jest ale nie chce mi się jakoś wieżyc, ze taki spisek nie byłby do tej pory ujawniony. A poza tym nie ma szans truć innych, a samemu (i swojej rodziny np) uniknąć trucia. To jest dla mnie głupie.
Myślisz, że Panowie Żli nie powzięli odpowiednich środków ostrożności? Oni chronią swoje rodziny, reszte mają gdzieś. Masowe odmóżdżanie, zarażanie chorobami, dawanie szczepionek na stworzoną chorobę, modyfikowana żywność, kurde tyle tego nam na świat rzucają, uwolnić się nie da od tego... a media publiczne milczą. A temat jest od dawna, tylko oglądając telewizje do niego nie dotrzesz...
Co do "nie ma szans"... oj kochany, to Ty tego świata dobrze jeszcze nie poznałeś
Jakie tu się rzeczy dzieją dzięki Panom Złym, dla nich wszystko, ale to WSZYSTKO jest możliwe do zrobienia na świecie... Łącznie ze zmianą pogody
A kiedyś się mówiło, ze nie ma szans, żeby człowiek kontrolował pogodę... a jednak...
Albo wbić ludziom przez "naukowe bagania", że pestki i witamina B17 może powodować raka, kiedy tak na prawdę przed nim chroni... Ajć.