header
Ostatnia wizyta: Wt mar 04, 2008 12:37 am Teraz jest Wt mar 04, 2008 12:37 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Temat: PARK - fazowanie do Centrum Przyjęć
PostNapisane: Pn lut 25, 2008 3:20 pm 
Podróżnik z bagażem doświadczeń

PARK,
Miejsce owiane legendą i budzące pożądanie OBE Nautów. Dostrojenie się do niego wcale nie jest takie trudne na jakie wygląda, a i pobyt w nim nie jest aż tak atrakcyjny by, ślinić się i go pożądać. PARK, to tylko zwykłe miejsce przesiadkowe na wyższym poziomie fazowania i miejsce gdzie dokonywane są... jakby to nazwać? Park, to taki miejsce buforowe, miedzy wymiarem fizycznym w jakim się obecnie znajdujemy, a strefą powitania i pożegnania nowo przybyłych i odchodzących z systemu. Fajnie tam jest. Ludziska wszystkie życzliwe. Powiedziałem "ludziska" bo faktycznie, nie są to jakieś pierniczone duchy tylko ludziska, jak my, tyle że niesłychanie solidarni i jacyś-tacy bardzo wpożo i przyjaźni. Normalnie od razu ktoś podchodzi z bananem na buzi i Ci wszystko tłumaczy o, co tylko zapytasz. Nie to że ma uhahaną gębę, tylko jego wibracje są bardzo przyjazne, jak jakiegoś wolontariusza. Jak wylatujesz z systemu na wyższe częstotliwości fazowania, to Ci machają na pożegnanie i nikt nie płacze i nikt Cię nie zatrzymuje, jak wchodzisz, jako nowo przybyły to wszyscy witają Cię przyjaźnie. PARK zaludniony jest tymi co miłują za nic...
DS

Zobacz profil Wyślij e-maila  

Temat: Re: PARK - fazowanie do Centrum Przyjęć
PostNapisane: Wt lut 26, 2008 2:31 pm 

PARK, centrum przyjęć, miejsce do którego trafiamy po śmierci. Spadają kajdany ciała fizycznego, jesteśmy wolni. Nigdy tam nie byłem, a czuje się mocno związany z tym miejscem, mogę to nazwać moim hobby. Czytam relacje osób, które przeżyły śmierć kliniczną i właśnie tam się dostały. To tak mnie fascynuje. Chciałbym chociaż raz tam się dostać, przejść się po PARKU, usiąść na ławce, albo zwiedzić Centrum Przyjęć. Wiem, że to na pewno mnie będzie czekać, kiedyś, kiedyś, ale wolałbym teraz, oczywiście z możliwością powrotu.
Nie wiem czemu, ale często błądzą po mojej głowie takie spontaniczne myśli... Białe pomieszczenia, postacie nad moją głową, łóżka, światło.. i ta miłość. Kto wie, może nie wszystko straciłem po ostatnim pobycie.. W sumie od zawsze interesowałem się śmiercią, przynajmniej odkąd sięgam pamięcią.

Temat: Re: PARK - fazowanie do Centrum Przyjęć
PostNapisane: Wt lut 26, 2008 8:44 pm 

Uwierz Dagon, że jeśli bardzo będziesz tego chciał to dostaniesz się do tego miejsca.
Fakt, przeżycia są niezapomniane, a energia którą aż przesiąka Park jest czymś cudownym. W dziale Najdalsza Podróż opisałem moją przygodę w Parku, a z racji że nie umiem ciekawie pisać to wątpie że ktokolwiek ją przeczyta bo jest dluga dosyc:D
Pozdrawiam i wierze w Ciebie że dostroisz się do wymarzonego Parku :)Poproś Opiekuna jeśli sam masz trudności, być może znacznie ułatwi Ci tą podróż.

[ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC