Podróżnik z bagażem doświadczeń
Blokada
Piszę rzadko bo rzadko, ale przynajmniej jak coś się dzieję to z Wami przyjaciele się tym dzielę. Z uwagi na moje zatracenie się w nieświadomości za bardzo nie zagłębiałem się w tematykę OOBE, można powiedzieć, że od dłuższego czasu nie myślę o exploracji, a tym bardziej o tamtym świecie, który znam. Ostatnio jednak obudziłem się w środku w nocy i nie mogłem zasnąć. Po wygodnym ułożeniu się na plecach poczułem nagle wibracje i w natychmiastowym tempie czułem jak się od siebie odrywam.... Nagle zobaczyłem twarz jakby "ITI" - bohatera tytułowego filmu Spielberga i się wystraszyłem. Można powiedzieć, że przez chwilę nawet czułem złą energię..... Jednak spróbowałem raz jeszcze myśląc, że to moja wyobraźnia.... Drugi raz jednak coś krzyknęło do mnie "NIEE!" i znów z przerażenia wróciłem do siebie.... Trzeci raz jak tylko poczułem wibracje od razu wróciłem nie chcąc już sprawdzać co jest po drugiej stronie, obróciłem się na bok i zasnąłem.... Od tamtej pory -a było to jakiś tydzień może dwa temu, nie próbuję nawet wyjść....
Macie jakieś pomysły cóż to było?
"Posłuchajcie i zważcie u siebie, że według Bożego rozkazu, kto za życia choć raz był w niebie, ten po śmierci nie trafi od razu."