Niedogodności kilka
trochę mnie tu nie było i przez parę innych życiowych zawieruch odłożyłem temat OOBE i LD na dalszy plan. Jednym z moich postanowień noworocznych było wrócić do tego i od paru dni natrafiam na pewien problem.
Otóż, jak z oddechem i uczuciem 'duszenia się' sobie poradziłem, to teraz mimowolnie otwierają mi się fizyczne oczy. Ot tak po prostu. Przez chwilę myślałem, że to już widzenie poza ciałem, ale nie byłem pewien i kiedy dla testu próbowałem otworzyć widzące oko, ono... cóż było już otwarte ;f irytujące to trochę, bo robi mi się to albo przed uczuciem, że moje ciało ma dziwaczne kształty, albo nawet w trakcie tego i skupienia uwagi. to primo. Czy zwykła klapka na oczy, nie wiem, z firanki, koszuli albo specjalna kupna załatwi sprawę?
Duo
Czy brak zdecydowania przed położeniem się do łóżka czy chciałbym osiągnąć LD czy OOBE ma wpływ na brak pozytywnych rezultatów?
Trio
nie ma trio, ale może później (oby nie) coś jeszcze wyskoczy. W razie czego w tym temacie będę odświeżał moje ew. przyszłe trudności :3
Pozdrawiam