OBE Dźwięki
Moim celem są jak najefektywniejsze próby uzyskania pierwszego OBE.Z efektów i postępów moich dotychczasowych poczynań jestem na razie jak najbardziej zadowolony..mimo to dręczy mnie pytanie-Czy wraz z tymi dźwiękami u boku był bym jeszcze bardziej ?
Prosił bym abyście wyrazili swoją opinię na ten temat.Jak zadziałały/działają w waszym wypadku ? Czy początkujący odczują jakąkolwiek różnicę? Specjalnie też nie szukałem innych tego typu dźwięków w internecie..ponieważ ciekawi mnie co usłyszę w słuchawkach
Wiadomo że cudu nie będzie i wszystko zależy od słuchającej osoby..widzę jednak po moich ostatnich przeżyciach jeden niepodważalny plus-->Przyjemnie odcięcie się od drażniących i niepożądanych hałasów. A o to typowy przykład który może dopaść każdego i o każdej porze:
Jest mi bardzo przyjemnie i lekko..jestem spokojny otacza mnie wszechogarniająca Ciemność..zapadam się..próbuję wejrzeć w swoje bijące o dziwo powoli Serce..aż tu nagle zaczyna Ono bić zbyt głośno. oO Myślę Sobie "Co to u Diabła jest ?" Stan mi ucieka..wsłuchuje się..a tu wyobraźcie sobie, mój sąsiad postanowił o 05.14 rano,rąbać drzewo...."o rzesz"...jak nie chwyciłem wiatrówki..jak nie załadowałem..jak nie wycelowałem..tak w niego postanowiłem nie strzelać...ale zamierzony efekt uzyskałem kiedy to śród z ogromnym hukiem zderzył się z pobliską puszką...sąsiad mało sobie nogi nie obciął..trzaski umilkły..ale ze stanu nici..wycisnąłem tylko (LD).
Pozdrawiam i zachęcam do chociaż krótkiej wypowiedzi.
S.Z.