Ostatnia wizyta: Wto Cze 16, 2009 10:53 am Obecny czas: Wto Cze 16, 2009 10:53 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Pora się ujawnić ;)
PostWysłany: Pią Cze 12, 2009 6:45 pm 

Dołączenie: Pią Cze 12, 2009 10:45 am
Miejscowość: Londyn
Witam

Od czego by tu zacząć...

Gdy miałem 12-14 lat byłem bardzo zainteresowany wszelką wiedzą ezoteryczną ale większość rzeczy wydawała mi się małostkowa i czasem nawet śmieszna oprócz kilku tematów, ale gdy trafiłem na temat OOBE – opowieść kolegi ze szkoły, zacząłem intensywne poszukiwania wszelkich informacji. Już nie pamiętam ile i co przeczytałem ale nałykałem się wielu bzdur typu, że można nie wrócić bo nić pęknie albo, że coś cie tam może zaatakować – mimo wszystko próbowałem, ale rezultaty były słabe lub żadne. Później były książki Monroe – wielkie objawienie nowe próby i wciąż prawie nic, ale zdążały mi się już spontaniczne wyjścia podczas snu, podobnie z LD ale zawsze ekscytacja powodowała wywałkę i powrót do ciała. Jakieś 6-7 lat temu na targach Ezoterycznych poznałem Darka Sugiera, zakupiłem jego książkę, przegadałem parę godzin i ponowne wielkie objawienie. Niedługo po też wyjechałem do UK gdzie mieszkam od 6ciu lat. Od wielu lat odłożyłem z paru względów temat na kołek choć bawiłem się w między czasie BrainWave Generatorem i miewam wciąż spontaniczne wyjścia, wibracje podczas snu i typowe moje wyjście to wyjście na krótko w ciemności brnę w jakiejś mazi oraz nie potrafię otworzyć oczu ciała astralnego lub po prostu tego nie pamiętam. Pamiętam zazwyczaj odczucie, że tam byłem choć i nieraz sobie myślę, że był to po prostu tylko kolejny sen

Obecnie mam 36 i pomimo pewnych prywatnych trudności :(postanawiam przyłączyć się do Rebelii i Waszej społeczności . Rozpoczynam ponownie walkę o prawdziwie świadome OBE /porządny Świadomy Sen. Czytam Wasze i Darka doświadczenia, porady przez co wiele rzeczy mi się rozjaśniło :shock:

Wolność poza ciałem to obecnie mój główny cel życiowy.

:DPozdrawiam Was serdecznie :D

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Pora się ujawnić ;)
PostWysłany: Pią Cze 12, 2009 7:05 pm 

Dołączenie: Wto Kwi 01, 2008 3:20 pm
Miejscowość: Lublin
Witam Ciebie!

U mnie podobnie , droga dosc ciezka ale z czasem i my bedziemy daleko latac!

pozdr.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Pora się ujawnić ;)
PostWysłany: Pią Cze 12, 2009 7:13 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Cze 03, 2009 4:58 pm
Przyj do przodu Wojowniku, witamy w naszych szeregach :)
Pozdrawiam

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot] oraz 0 gości