Witam serdecznie.
Na forum jestem świeży, że chyba bardziej się nie da. Mam nadzieję, że stanie się dla mnie przystanią i miejscem, do którego będę wracał często.
Moje zainteresowanie OBE to niesamowity zespół przypadków i dziwnych zbiegów okoliczności (choć w sumie nie nazwałbym tego w ten sposób, ostatecznie sądzę, że to sam siebie doprowadziłem do tego momentu, bo nic nie dzieje się per se).
Odbyłem długą drogę począwszy od pierwszych rozmyślań dot. tego jak wielki wpływ na świat ma moje optymistyczne podejście do życia, poprzez zainteresowanie wszelkimi teoriami spiskowymi, podstawami fizyki kwantowej, przez niesamowite działanie szyszynki, dochodząc do tego momentu, czy to koniec podróży? - nie ma końca.
Dopiero jestem na etapie prób OBE i dostrajania się do nowej wiedzy, ale w przeszłości doświadczyłem wielu bodźców i zjawisk z kategorii 'mistycznej'. Dopiero teraz widzę, jak cały ten system składa się w całość, dopiero teraz zrozumiałem o czym śpiewa Tool, nabrałem dystansu i zrozumienia do wywodu Davida Icke. Nie zgadzam się na świat jaki nam serwują, jestem gotowy na krok do przodu. Łojezu, jak wiele rzeczy jest jeszcze do odkrycia i czemu ludzie nie mają nawet najmniejszego pojęcia, że nie dzieje się tak jak się dzieje.
Ten moment to przełom. Cieszę się, że tu jestem.
Pozdrawiam,
Maciej