Witam wszystkich bardzo gorąco!
Postanowiłam się do Was dziś "przyłączyć". Przede wszystkim dlatego, że zaczęłam się interesować tematyką oobe i zaczęło mi to sprawiać wielką przyjemność - czytanie różnych przeżyć i opinii, a także wszystkie te wspaniałe opisy, które mają w sobie wiele ciepła. To mnie do Was "przyciągnęło", ale nie tylko. Jest również inny powód,a mianowicie, za sprawą mojego partnera, który tymi tematami interesuje się od bardzo dawna, ja zaczęłam też w to wkraczać. Na razie jest to raczkowanie, ale pragnę poznać głębie tych niesamowitych przeżyć i podróży, których wielu z Was już doświadczyło. Przyznaję, że mój partner życiowy, który od pewnego czasu odwiedza to forum, zachęcił mnie do odkrywania siebie na nowo i poszukiwania swojego prawdziwego "ja".
Zapewne nie razu opuściłam swoje ciało i udałam się do świata astralnego, ale niestety nie miałam tej świadomości, że takowy świat istnieje i można w nim przebywać. Chciałabym doświadczyć jego prawdziwości i wierzę, że mi się to uda!
Mimo tego, że jestem w pewnym sensie szczęśliwa w świecie fizycznym, to jednak chcę poznać jak być szczęśliwym w tamtym świecie - po tej drugiej stronie. W świecie, w którym mam nadzieje, że znajdę przyjaciół i istoty, które będą mi przychylne i pomocne. Chcę w końcu odnaleźć też drogę do wnętrza mojej duszy. Myślę, że to pomoże mi również oderwać się od tego świata, który, mimo swojego piękna, potrafi być przytłaczający i okrutny. Pragnę, być szczęśliwa i pozytywnie nastawiona do życia, co kiedyś mi towarzyszyło na co dzień, a co gdzieś po drodze utraciłam. Kocham ludzi i świat- przyrodę i to co mnie otacza, ale często nie czuję się zbyt dobrze w otoczeniu tego co jest realne. Chciałabym wzlecieć ponad siebie i pokonać swój strach - do bólu, śmierci, cierpienia i tego typu nieuniknionych sytuacji życiowych, z którymi każdy z nas boryka się każdego zwykłego dnia.
Na co dzień jest przy mnie ktoś, kto pomaga mi w rozwiązywaniu wielu problemów, ale jednak moja ciekawość nie daje mi spokoju. Chciałabym poznać jak bardzo mogę wznieść się ponad siebie i poznać swoje - być może - ukryte możliwości, odwiedzania tych lepszych miejsc, które ciężko znaleźć w świecie realnym, a o bytność których walczymy każdego dnia.
Tak więc, zaczynam swoją podróż i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojej "Rodziny", która jest zapewne bardzo liczna i pozytywna!
Bardzo się cieszę, że tu jestem!
Proszę o Wasze wsparcie Kochani!
Figielka
Ostatnio edytowany przez Figielka Pon Cze 22, 2009 7:42 pm, edytowano w sumie 3 razy
|