Ostatnia wizyta: Pią Maj 16, 2008 7:12 am Obecny czas: Pią Maj 16, 2008 7:12 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Therion..Wita wszystkich!!
PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 8:37 pm 

Dołączenie: Sob Maj 10, 2008 6:06 pm
Witam wszystkich obemaniaków..korzystając z okazji pozwole sobie w tym miejscu napisać kilka słów o sobie..Tak więc jestem Krzychu , mam 19 lat ..eemm.. jestem też tegorocznym maturzystą ,ale jak sami widzicie zamiast siedzieć i zakuwać w ksiązkach wkupiam sie w wasze jakze wspaniałe forum.;].To może teraz coś o oobe..hhmn Dowiedziałem się o tym zjawisku bodaj że 3 miesiace temu(hh może 4..nieważne)..i od tamtej pory wzieło mnie..podjarałem sie tym całym oobe..i każdej praktycznie nocy walcze o oobe..Przeczytałem prawie całą trylogię Roberta..w tym wiele innych związanych z tematem(oczywiście Darka tez;])..A zapytacie(albo i nie..ale i tak odpowiem) dlaczego tak bardzo chcę wyjść..a to z bardzo prostego powodu..chce wreście poczuć wolność..chce choć na chwilę uwolnić się od tego brudnego..nędznego świata..niczego bardziej nie pragnę jak spotkania ze swoim mtj-otem..ii nie tylko..jest kilka rzeczy..barier..lęków(zakorzenionych głęboko w mojej psychice) z którymi walcze juz od dawna ..i będąc w poza będe mógł zniszczyc to od środka..ale to tylko wierzchołek góry powodów i możliwosci oobe..A co dotychczas osiągnąłem..kilkaset LD..kilka wibracji..i kilka jak mi się wydaje prawieobe w oprz. przycielesnym..ale będzie lepiej..już niedługo..ja to wiem..

(a tu znajdziecie więcej mojego biadolenia;].. http://martwicaduszy.blog.onet.pl/ )

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Therion..Wita wszystkich!!
PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 7:04 am 

Dołączenie: Śro Mar 26, 2008 10:15 pm
czesc czesc Theorion i tutaj. :D

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Therion..Wita wszystkich!!
PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 7:36 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Lut 27, 2008 10:00 pm
Witaj, pozdrawiam serdecznie :)

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot] oraz 0 gości