Ostatnia wizyta: Sob Cze 14, 2008 1:37 am Obecny czas: Sob Cze 14, 2008 1:37 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Regulamin działu - Przedstaw się
PostWysłany: Czw Lut 21, 2008 3:29 pm 
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Lut 20, 2008 2:38 pm
Miejscowość: Warszawa
Jesteś z pewnością nowy na OBE FORUM i chciałbyś sie przedstawić nam wszystkim,napisać skąd jesteś, czym się interesujesz czy jak zainteresowałeś się OBE itp. w tym dziale możesz to uczynić.

Jedynym parametrem który należy przestrzegać to format pisanego tematu, ułatwi to przeszukiwanie postów oraz będzie znacznie przejrzyściej;

W tytule post`a piszecie według poniższego schematu.
Nick z forum + powitanie

Dla przykładu; Agamil - Witam wszystkich obemaniaków

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Regulamin działu - Przedstaw się
PostWysłany: Czw Maj 01, 2008 12:28 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Maj 01, 2008 12:17 pm
Miejscowość: Warszawa
kacjan, witam OBE - podróżników

Profil E-mail  

Temat postu: katiedivx - witam :)
PostWysłany: Śro Maj 28, 2008 9:21 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Maj 28, 2008 9:01 pm
Miejscowość: Skwierzyna
hm mam na imie Kasia, OBE zainteresowałam się po przeczytaniu książki "nikt naprawde" James`a Herbert`a nawiasem bardzo ciekawa:) pozdrawiam

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Cze 04, 2008 11:35 pm 

Dołączenie: Śro Cze 04, 2008 11:02 pm
Heja :D

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Cze 09, 2008 8:52 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Cze 09, 2008 8:08 pm
Miejscowość: Leoncin
Witam wszystkich. Mam na imię Stanisław.Cieszę się, że tu do Was trafiłem chociaż zanim podjąłem decyzję o zarejestrowaniu się na forum długo się zastanawiałem. Ja jestem trochę emerytem tego zjawiska, gdyż w tej chwili go nie doświadczam a jeśli już to bardzo rzadko. Nigdy nie udało mi się wywołać OOBE świadomie.
Wszystko zaczęło się w 1993 roku po przeczytaniu pierwszej książki R. Monro’a pt: „Podróże poza ciałem”. Był to moment przełomowy dla mnie. Książka była iskrą, która zapoczątkowała wibracje. A jak wiecie wibracje to klucz do wystąpienia eksterioryzacji. I tak się zaczęło. Byłem bardzo silnie emocjonalnie zaangażowany w to zjawisko a to jest podstawą aby przeżyć OOBE. Jak wspomniałem nigdy nie wywołałem eksterioryzacji na zawołanie. Pojawiała się spontanicznie, najczęściej nad ranem, mniej więcej dwa razy w miesiącu. Wszystko trwało około siedmiu lat w ciągu których wykonywałem różne eksperymenty aby siebie przekonać, że nie są to zwykłe majaki i halucynacje. Zdobyłem dowód na to, że moja świadomość naprawdę wychodzi z ciała fizycznego i według mojej woli wędruje po świecie nazwanym przez ezoteryków astralem, który jest odpowiednikiem świata fizycznego. Prawdopodobnie nigdy nie wyszedłem poza astral chociaż niektóre przeżycia można zakwalifikować do wyższego świata. Ale o tym opowiem na forum. Z czasem zjawisko zaczęło mi powszednieć i w końcu straciłem zainteresowanie eksterioryzacją. To spowodowało coraz rzadsze występowanie wibracji i w rezultacie OOBE prawie zaniknęło.
W tej chwili mam nadzieję na odnowienie swojego zainteresowania eksterioryzacją dzięki temu, że jestem z Wami co mam nadzieję przyczyni się, do ponownego przekroczenia bramy prowadzącej do innego świata.
Pozdrawiam.
:)

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot] oraz 0 gości