Ostatnia wizyta: Wto Sie 18, 2009 8:50 am Obecny czas: Wto Sie 18, 2009 8:50 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: pomocy, powieki i panika
PostWysłany: Pią Maj 08, 2009 3:28 pm 

Dołączenie: Pią Maj 08, 2009 3:23 pm
Witam, cwiczylem OBE nieswiadomie przez kilka lat nie wiedzac ze ludzie to praktykuja, stosowalem praktyke wizualizacji.
Mam pytanie, ostatnio po dlugiej przerwie zaczalem znow cwiczyc, ale przezylem cos czego nigdy wczesniej nie mialem. czulem sie juz ponad swoim cialem, nie czulem ciala fizycznego, rak i nog ale jedno wydalo mi sie dziwne i wpadlem w panike po czym szybko wrocilem, moje powieki drgaly z niesamowita predkoscia, staralem sie to zmienic ale utracilem kompletnie kontrole,widzialem jakby biale paski przeplywajace przez moje oczy mimo ze bylo kompletnie ciemno,serce bilo mi jak nigdy wczesniej, alyszalem je jeszcze po powrocie, nie wiem co sie dzialo, nie widzialem zeby ktokolwiek wczesniej mial podobne doswiadczenia. Pomocy co to bylo ?

Profil E-mail  

Temat postu: Re: pomocy, powieki i panika
PostWysłany: Pią Maj 08, 2009 6:32 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Maj 10, 2008 1:41 pm
Witaj, po prostu spanikowałeś i za szybko do ciała cię cofnęło, te białe paski to jakby cofające się hipnagogi, drżenie powiek i bicie serca jest normalne przy takim stresie (też tak kiedyś miałem), przy OBE wszystkie podświadome lęki szybko wychodzą na jaw, życzę powodzenia w dalszych próbach.

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Maj 08, 2009 7:32 pm 

Dzieki za odpowiedz, jak pozbyc sie drgajacych powiek ? troche to rozprasza, to powieki i ten bezwlad spowodowaly stres, z jednej strony czulem sie leciutko i panowalem nad myslami a z drugiej czulem ciezar tego ze nie czuje mojego ciala. Te powieki troche mi przeszkadzaja

Profil E-mail  

PostWysłany: Sob Maj 09, 2009 10:33 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Maj 10, 2008 1:41 pm
Myślę, że po prostu nie jesteś przyzwyczajony do wychodzenia, musisz jakoś się z tą ciężkością oswoić(może w transie?) , jak zapanujesz w pełni nad umysłem to wtedy te drżenie powinno ustąpić.

Profil E-mail  

PostWysłany: Sob Maj 09, 2009 12:38 pm 

wczoraj powieki ustaly, nie mialem z nimi problemow, zaczalem obracac sie umyslem wokol wlasnego ciala, smieszne uczucie :)ale nie wyszedlem, probowalem wstac ale poruszylem cialem fizycznym niestety, ale chyba bylo juz blisko :)

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot], Google [Bot] oraz 0 gości