Witam.
Chciałbym wam przedstawić jedną z moich sytuacji która bardzo często sie powtarza.
Dziś śniło mi sie że uciekałem z kolegami przed statem dzikich zwięrząt w jakimś wielkim laboratorium , ktoś je złośliwie wypuscił.
Biegliśmy tak długą prostą aż nagle uświadomiłem sobie że to LDk.
Jednakże nawet uświadomiwszy że to świadomy sen i nic mi nie grozi , akcja toczyła sie dalej i powiedziałem że wylece przez okno, Biegłem i sen zaczął sie rozpływac a ja panikować DLACZEGO?! postanowiłem szybko wejsc w oobe.
Na ułamek sekundy skupiłem sie>i spróbowałem wstac astralnym ciałem,lekko sie wybudzając.
Buuum xD oderwało mnie no ale właśnie, gdy w LD postanowiłem wyjśc z ciała leżałem w ŚF na brzuchu z głową skierowaną ku prawej stronie. I oderwało mi głowe , tłów a nogi jakby zostały i ja robiłem coraz większy łuk ,wydawało by sie że zaraz dotke głową > pięt. będąc w 180stopniach.
Potem przez chwile gdy trwałem w tym stanie ( to było naprawde 3 do 5 sekund ) Powiedziałem sobie że mogłem zastosować technike turlania sie.
I Obudziłem sie rano.
Teraz pytanie: Czy to nie był LD i następnie sen o wychodzeniu?
Chciałem jeszcze zauwazyć że gdy rano sie obudziłem , poszedłem sie umyć,ubrać sie, pokrzątałem sie po domu , DOPIERO przy śniadaniu zorientowałem sie kurde miałem LD - probowałem wychodzic z ciała , nie udało sie...
Czy to normalne? - w sumie zawsze tuż po obudzeniu wiem że miałem LD...
Czemu w tym wszystkim taka mała świadomość , po tak naprawde no niski poziom świadomosci miałem w LD jak i przy próbie wyjścia.
^
^
^
I napisze tu szybko już swój drugi problem jeżeli chodzi o wychodzenie z ciała bez utraty świadomości.
Stosuje 4+1 , i zaawsze gdy kłade sie na plecach ( nigdy nie zasnąłem na wznak ) dochodze do pownego momentu a potem CISZA... nic sie nie dzieje...
Ręce mam jakieś powykrzywiane, ogolnie jest mi przyjemnie , jestem zrelaksowany, krótkie scenki z życia codziennego co jakiś czas przelecą przez moją głowe a potem nic... cały czas to samo, potrafie w takim stanie leżec 30,40 min i nothing.
Dlaczego? Co radzicie?
Sie rozpisałem , przepraszam za niedogodny styl pisania , ale w chwili obecnej czasu brak

pzdr.