Ostatnia wizyta: Sob Sie 29, 2009 11:00 am Obecny czas: Sob Sie 29, 2009 11:00 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: wpływ OBE,LD,ospuo na rzeczywistość ;)
PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 3:26 pm 

Dołączenie: Wto Maj 26, 2009 2:49 pm
Miejscowość: okolice wrocka
mam pytanie,nie wiem czy było już na tym forum,jeśli tak to ok,jeśli nie tez ok :D, :lol:a więc czy jak np.podczas OBE kreujemy swoją rzeczywistość,latamy to czy to np.może się przenieść do reala?ciekawi mnie to,no bo zwykła wizualizacja może mieć wpływ na real,z tego co wiem podczas OBE człowiek doświadcza różnych emocji,a więc moje pytanie brzmi:
jak uprawiamy seks,to czy to może przenieść się do reala?chodzi mi przedewszystkim o OSPUO ;),wiem że kiedyś darek uprawiał seks w poza,ciekawe czy to się przeniosło do reala?czy kosmiczne orgazmy się u niego przeniosły do reala?nie wiem może jak raz coś robimy podczas OBE(z emocjami)to może nie przeniesie się do reala,innymi słowy czy to co tworzymy w ospuo może przenieść się do reala identycznie lub w sposób zbliżony?np.podczas LD walę łopatą po głowię swojego znajomego którego nie cierpię,czy ta sytuacja przeniesie się do reala?no bo skoro zwykła wizualizacja z emocjami może mieć jakiś wpływ,a wiadomo że wizualizacja to też poza(ospuo jak mniemam)........?

Profil E-mail  

Temat postu: Re: wpływ OBE,LD,ospuo na rzeczywistość ;)
PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 4:58 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Lut 27, 2008 10:04 am
Miejscowość: Częstochowa
Prawdopodobnie wszelkie działanie w ospuo ma tyle wspólnego z oddziaływaniem na rzeczywistość fizyczną , co myslenie pozytywne , tyle , że połączone z sugestiami .Może się przenieść i przenosi pod warunkiem ,że niesie dobro .

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot] oraz 0 gości