Ostatnia wizyta: Sob Sie 29, 2009 1:25 pm Obecny czas: Sob Sie 29, 2009 1:25 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Moje LD :D
PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 9:58 am 

Dołączenie: Nie Mar 02, 2008 10:11 pm
Witam miałem dziś w nocy próbowałem wyjść z ciała technika 4+1 ale nie wyszło wiec poszedłem spać ale przed zaśnięciem użyłem autosugestii "Po zaśnięciu będę miał świadomy sen " poczułem wewnętrzne spełnienie się tej sugestii bardzo dziwne uczucie. We śnie odzyskałem świadomość było ciemno ,ponuro panował klimat jak po "wojnie atomowej" ;D wszystko było porozwalane dziwnie mi się chodziło była mała grawitacja moglem skakać na 6 m ale nie czułem całkowicie swojego ciała. Znudziło mi się podskakiwanie więc poprosiłem przyjaciół by mną pokierowali. Nagle z teleportowało mnie do jasno żółtego pomieszczenia był tam wielki ekran na którym pojawił się napis co dziwne w języku angielskim "you dont have energi KI"coś takiego możecie mi powiedzieć w jakim sensie brakowało mi Energi ?? i dlaczego była taka grawitacja i nie czułem w całości swojego ciała.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Moje LD :D
PostWysłany: Wto Cze 02, 2009 7:14 am 

Dołączenie: Wto Cze 02, 2009 6:50 am
Miejscowość: Wszechświat
Co Ci da zrozumienie i określenie wszystkiego co przekazuje i sen poprzez innych? Czemu nie dasz sobie sam szansy na rozumienie? na doświadczenie wszystkiego w obecności dnia?

Może zadaj sobie inaczej pytanie:
Co ma Ci dać nie posiadanie energii?
Co ma ci dać zmiana grawitacji? może do cze gość zbyt mocno się przywiązałeś, może czegoś za mocno się uczepiłeś i Twój Umysł podpowiada Ci że to już męczy...

Nikt nie zrozumie Twojego snu lepiej niż TY sam

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot] oraz 0 gości