Ostatnia wizyta: Wto Maj 06, 2008 2:16 am Obecny czas: Wto Maj 06, 2008 2:16 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Cieżka sprawa
PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 6:04 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Kwi 06, 2008 7:58 am
Witam mam dosc wydaje mi sie spory problem , ilekroc probuje wyjsc z ciala (jestem początkujacy) to za kazdym razem czuje unoszenie nog , delikatnie bioder i rak przyczym te konczyny tak mnie napierdalaja :(ze nie moge z bolu sie dobrze skoncetrowac i przerywam cale zdazenie , niewiem o co tu chodzi .czy ktos spotkal sie z podobnym zdazeniem??? :?:i moze mi podpowiedziec cos na ten temat :?:

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Cieżka sprawa
PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 6:17 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Mar 01, 2008 10:20 am
Miejscowość: Strzyżów-Podkarpacie
Też na początku miałem duży problem z kończynami. Miałem takie dziwne jakby ciśnienie w nich. W sumie to dosyć to bolało.

2 opcje do spróbowania.
1.Spróbuj się i kończyny jeszcze bardziej rozluźnić.
2.(tak jak u mnie) Przyzwyczaj się do tego bólu, po jakimś czasie albo nie będziesz myślał o tym bólu, albo stanie się on dla ciebie "przyjemny"...

Poprostu powalcz z tym:)) Albo miłością albo na hama:)) Dasz rade, bo tylko Ty wiesz jak to zrobić.

Pozdrawiam:*

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Kwi 09, 2008 9:18 pm 

Dołączenie: Śro Kwi 09, 2008 2:14 pm
Miejscowość: Bielsko-Biała
pytaniem jest czy to jest faktyczny ból, czy tylko jego iluzja. Ja np mam czesto wrażenie jakby mi ktoś wyrywał zęby, szczekę, i inne masakracje z twarzą robił, ale przeczekuję to - bo już obadałem ze to nie dzieje się na prawdę, tylko tak mi się wydaje.
Może warto spróbować mimo wszystko przeczekać.

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 6:01 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lut 21, 2008 5:12 pm
Miejscowość: OBE-Maniakowo
ból podczas wyjścia z cf
wydaje mi się, że za ostro chcesz przekroczyć fazę. Za mocno napierasz na wyjscie. Gdy czuje się ból podczas wychodzenia oznacza to, że ciało fizyczne nie zapadło w dostatecznie głęboki stan uśpienia, a świadomość, czyli ty, próbujesz się z niego wyrwać. Nie wiem dokładnie z Twojego opisu w jaki sposób wykonujesz eksterioryzację, czy robisz to w dzień, tuż przed zaśnieciem, czy też tradycyjną i sprawdzoną metodą 4+1. Jednak jestem pewien, że gdy tylko Twoje ciało zapadnie w uśpienie, nie będziesz czuł bólu i łatwo się z niego wydostaniesz. Spróbuj pogłębić stan relaksu miarową hiperwentylacją, czyli oddychaniem przez półotwarte usta. Ból o kótrym mówisz też czułem. Niesamowity, rozrywajacy, bardzo głęboki, jakby człowieka odzialało od kości. Noramlne i spotykane. Nic się nie przejmuj tylko walcz o fazę dalej, tylko łagodniej. Fazowanie jest jak dochodzenie do orgazmu. To subtelny stan. By go osiągnać, należy mu się poddać. Zalecam więcej bierności i łagodnego przyglądania się podczas wychodzenia. Gdy tylko poczujesz ból, zbastuj, rozluźnij się i zacznij łagodnie i miarowo oddychać.
Można powiedzieć tak: ciało fizyczne jest przyklejne do ciała niefizycznego specyficznym klejem, który puszcza, gdy to pierwsze zasinie, zapadnie w głeboki relaks, urzyje się narkoleptyków lub też walnie zgona. OBE to sztuka pozbywania się kleju, to świadome zasypianie.
pamiętaj: oddech dobry na wszystko. Czy to w realu, czy to na granicy stanów, czy też w poza, oddech fazy Ci doda!
DS

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot] oraz 0 gości