Ostatnia wizyta: Wto Maj 06, 2008 6:15 am Obecny czas: Wto Maj 06, 2008 6:15 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Prawdziwe Wibracje Czy Tylko Wpół świadomy Sen O Nich?, j/w
PostWysłany: Śro Kwi 30, 2008 7:11 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Kwi 09, 2008 5:26 pm
Miejscowość: Gdańsk
Witam,dzisiaj rano próbowałem wyjść z ciała.Ułożyłem się na plecach,schodze po drabinie,trans itp itd.Nie udało się.Myśle"a mam jeszcze pare minut spania to sobie pośpie".I tu ważna rzecz,gdy próbuje OoBE na plecach nie mam raczej rozluźnionego karku.Ale ok,położyłem sie na bok,i zwyczajnie zachodziłem w trans,myśle sobie"a już trudno zachodze to zachodze,zasne to zasne,pomyślałem przez chwilke o linie i zasnąłem na 2-3 minuty.I tu będzie pytanie,czy się obudziłem czy śniłem dalej?udajmy że się obudziłem miałem WIELKIE wibracje,trząsło mną i do tego kręciłem się nad łóżkiem(tak mi się zdawało),i gdy chciałem podnieść,wzmocnic wibracje pomyślałem o silniku,pedale gazu,gdy silnik w mojej głowie ryczał od obrotów,wibracje były mocniejsze,a gdy silnik w mojej głowie zmniejszał obroty,wibracje ustawały/zmniejszały.Pózniej miałem jakieś dziwne obrazy przed oczyma,jakiś szpital(właściwie jego wejście),pózniej wydarzyło się takkie coś:myślałem że się obdziłem,i zacząłem ścielić łóżko,sprawdziłem która godzina i wtedy obudziłem się/wróciłem do ciała.
Więc,czy to był sen o wibracjach czy prawdziwe wibracje,które mogły doprowadzić mnie do wyjścia?

Pozdrawiam,Mithril.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Prawdziwe Wibracje Czy Tylko Wpół świadomy Sen O Nich?, j/w
PostWysłany: Czw Maj 01, 2008 4:20 pm 
Awatar użytkownika

up; )

Profil E-mail  

PostWysłany: Czw Maj 01, 2008 7:45 pm 

Dołączenie: Pią Kwi 25, 2008 11:09 am
Ja moge napisac tylko ze mialem cos podobnego, a bylo to tak:

Zastosowalem metode 4+1, wiec wstalem o 4.30. Rozbudzalem sie jakies 35 minut, nastepnie sie polozylem i wlaczylem OBEdzwieki. Lezalem i sluchalem chyba z 50 minut, prawie nic nie poczulem, oprocz jednego krotkiego uniesiena. No nic pomyslalem, jest jeszcze prawie godzina czasu zanim trzeba bedzie spac, wiec przynajmiej pospie. Zasnalem i mialem dziwny sen:
Stalem w pokoju i pomyslalem, moze to OOBE? Popatrzylem na lozko (myslalem ze tam bedzie moje cialo), ale bylo puste. W pokoju bylo jasno, a powinien panowac polmrok. Pomyslalem, ze wloze sobie reke w okno, sprawdze czy przejdzie. Wiec napieram na szybe i dziwne uczucie jakby wciagania mnie do ciala. Dalej nie pamietam co sie dzialo, chyba dalej spalem.

TO byl dziwny sen, bylem troche swiadomy, ale nie calkowicie.
Jestem pewien, ze chcialem popatrzyc na lozko (zrobilem to) i na pewno chcialem wlozyc reke w okno (tez probowalem). Wiec zwykly sen to chyba nie byl.

Jeszcze sytuacja z dzisiejszej nocy:
Przed pojsciem spac sluchalem dzwiekow OOBE. Ale nic prawie to nie dalo.
I znow mialem dziwny sen. Snilo mi sie, ze bylem na sali gimnastycznej w mojej szkole i robilem tam rozne gwiazdy, salta itp. To znowy bylo bardzo dziwne, bo ja wiem ze chcialem to robic. Jednak pelnej swiadomosci nie mialem, bo gdybym mial to bym robil zupelnie co innego.

Profil E-mail  

PostWysłany: Czw Maj 01, 2008 8:28 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Mar 26, 2008 9:54 pm
Mithril to była tak zwana fałszywa pobudka, czyli wyszedłeś z ciała ale nie byłeś tego świadomy. Następnym razem pamiętaj, żeby zrobić RT. Gdy widzisz, że coś jest nie tak to znaczy, że to sen. Reala ze snem nie pomylisz, a sen z realem tak.

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 7:32 am 
Awatar użytkownika

Ok dzięki za pomoc.
Wgl ostatnio coś mi nie wychodzi,zero wibracji,lekki paraliż.O co biega?

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 2:56 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Mar 01, 2008 10:20 am
Miejscowość: Strzyżów-Podkarpacie
Ćwicz na swoje sposoby, poznawaj ten stan "wychodzenia":)
Trochę cierpliwości i dasz rade. Duża motywacja ale nic na siłę. Pamiętaj, że to tylko zabawa tak naprawdę:))

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot] oraz 0 gości