Ostatnia wizyta: Sob Maj 31, 2008 1:15 pm Obecny czas: Sob Maj 31, 2008 1:15 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Paraliż i nic więcej... :/
PostWysłany: Pią Maj 23, 2008 6:45 pm 

Dołączenie: Śro Kwi 30, 2008 7:13 pm
Tak jak w temacie. Co prawda opisywałem to w swoim wątku ale zniknął tak więc z skrócie. Już od dłuższego czasu udaje mi się doprowadzić do paraliżu ale dosłownie po 2 - 3 sekunadch zanika. Staram się cały czas wyciszyć umusł ale nadal to niewiele daje... Co Wy robicie jak dostajecie paraliżu?.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Paraliż i nic więcej... :/
PostWysłany: Pią Maj 23, 2008 8:55 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Mar 26, 2008 9:54 pm
Miejscowość: Gdańsk
Po pierwsze pełen luz i relaks ;)Żebyś mógł sie lepiej zrelaksować skoncentruj się na oddechu bo naprawdę może zdziałać cuda. Trwaj w tym stanie. Mogę Ci powiedzieć co jeszcze ja w takim stanie robie. Wyobraź sobie, że nad twoją głową z sufitu zwisa lina. Gruba mocna lina. Teraz wyobraź sobie jak ją chwytasz swoimi rękami. Poczuj ją w dłoniach. Zacznij się wspinać. Poczuj się tak jakbyś naprawdę spinał się po linie. Wyobraź sobie że twoje mięśnie napinają się ale w żadnym wypadku nie napinaj tych fizycznych. Spraw aby to uczucie wspinania się było jak najbardziej realne. Wspinaj się przez cały czas dopóki nie poczujesz, że odlatujesz, że odrywasz się od ciała. Technika jak technika może zadziałać albo nie. Powodzenia w dalszych próbach. Mam nadzieje, że pomogłem. :)

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot] oraz 0 gości