Ostatnia wizyta: Sob Maj 17, 2008 1:44 am Obecny czas: Sob Maj 17, 2008 1:44 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Arcadio pracie wita wszystkich w Realu (na warzywniaku:P)
PostWysłany: Śro Mar 26, 2008 8:30 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Mar 25, 2008 10:58 pm
Witam serdeczne :D
Oczywiście ,że poczekam jak ochłoniecie :ugeek:
A więc do żeczy, tematyką tą świadomie sie interesuje od niedawna, a nie świadomie od roku którego nie macie w rejestracji ;)
Nazywam się Arkadiusz (i podobno sie urodziłem pod szczęśliwą gwiazdą i to w dodatku 13 :o, nadmiar szczęscia mnie ogarnia :P, a żeby tego było mało to podam że mój męski płodziciel urodził sie tego samego dnia i miesiąca co ja, musze przyznac< że kurna niezłe zegary biologiczne mieli przednie jak mnie płodzili :lol:......A by tego było mało to moja żęska płodzicielka ma urodziny tego samego dnia i miesiąca co jej żęska płodzicielka.....hehe zakrecone) mam 24 lata (już nie długo :D) legitymuje sie wykształceniem wyższym ( a jak! :D, przecież to wyścig szczórów, których poganiało WuKAU 8-)) interesuje mnie wszystko, dlatego tez niewiem kim zostane ( to też kobieta na przesłuchaniu o prace sie zdziwiła jak jej mówie że nie wiem co bede robił za dwa lata), ale raczej zajmne się biznesem ( nie powiem że mam do tego smykałke :D) i napewno politykom ( bo baranów to mamy, to czemu nie możemy mnieć baranków :D).....................to co zakładamy partie?

Teraz coś was powinno zinteresować, posiadam troszke zdolnosci np: niestandardowy proceś myślenia, przetwarzania i postrzegania. Więc zapraszam do działu Badania gdzie zakładam (mam nadzieje sensowne i mniej sensowne, ale od tego jest nauka eksperymentalna :D) wątki do przedyskutowania/eksperymentowania.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Arcadio pracie wita wszystkich w Realu (na warzywniaku:P)
PostWysłany: Czw Mar 27, 2008 8:46 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Lut 23, 2008 3:40 pm
Miejscowość: Piechowice (koło J.Góry)
Cześć, witaj, rozgość się!:)
A ja się urodziłam dokładnie w 2 rocznicę ślubu moich rodziców, zrobiłam im prezent hehehe:)

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Arcadio pracie wita wszystkich w Realu (na warzywniaku:P)
PostWysłany: Śro Kwi 09, 2008 3:46 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lut 21, 2008 5:12 pm
Miejscowość: OBE-Maniakowo
Witaj Arkadiuszu :)
Cytuj:
Oczywiście, że poczekam jak ochłoniecie :ugeek:

Oj to się nie doczekasz chyba :D
Tu większość podjarana na maksa hehehe :Daż iskry lecą. Ja osobiście chłonąć mogę, ale tylko obe-wiedzę, tej nigdy za wiele.
Powodzenia w eksperymentach!
Witam serdecznie na pokładzie :D
DS

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości