Można łączyć się ze sferami, fragment artykułu Rytuał Podłączenia autorstwa RealSyco z EnergyForum (całego nie wrzucam bo jeszcze nie jest gotowy):
1. Powitaj przestrzeń energetyczno-informacyjną dziewięciokrotnie (nazywam to sferą).
Przykład: „Witam cię sfero matematyki, witam cię sfero matematyki, witam cię…”
2. Powitaj Gospodarzy sfery 21 razy – aż do uzyskania uczucia kontaktu.
3. Teraz podlizujemy się Gospodarzom. Chodzi o to, aby wyrazić szacunek do nich.
Przykład: „O wielcy wspaniali gospodarze sfery matematyki, wielcy mistrzowie, wspaniałe anioły, etc.
4. Życz im tego, co najlepsze, czyli Miłości, Szczęścia i Błogostanu – tylko tego potrzebują.
5. Wyraź swoje intencje, zamiary, potrzeby (ale nie pragnienia)
Jeżeli Twoje prośby nie kłócą się z Twoim dobrem, celem życiowym – otrzymasz dostęp do kanału energetycznego. Pamiętaj też, że dostaniesz tylko to o co poprosisz, nic więcej.
Wygląda to w ten sposób, że przewód energetyczny zostaje spuszczony do krawędzi naszej aury. W tym momencie należy go chwycić i ściągnąć do siebie. Zwizualizuj to sobie jak chcesz – np. rura, którą chwytasz i przykręcasz ją sobie do czubka głowy, albo zakładasz na głowę jak czapkę.
Możesz w tym momencie określić co oferujesz w zamian. Im więcej zaoferujesz, tym więcej dostaniesz od nich, to chyba jasne. Ja prawie nigdy tego nie robię. Czasem oferuję im spermę w ofierze. Gospodarzom nauki o miłości oferowałem, że będę wykonywał ich wolę. Zapomniałem o tym, ale właśnie mi przypomnieli. Dzięki temu mam stałe profity i stałe podłączenie, za to jestem gotów być ich narzędziem.
Jeśli nie określisz co chcesz dać w zamian, to będziesz dawał po prostu swoją energię. To jest zwykła wymiana, ich energia za Twoją. Bo tak jak prąd elektryczny, energia nie może płynąć tylko w jedną stronę. A w kosmosie podstawą jest wymiana energii.
6. Mistrzu mówił o określeniu w tym miejscu długości połączenia. Czyli, że disconnect ma nastąpić automatycznie np. o 22. Ja tego nie robię, wolę rozłączać się przed zaśnięciem.
Jeśli się nie rozłączysz, możesz mieć problem z zaśnięciem. Z resztą zawsze, kiedy natłok myśli w głowie sprawia, że nie możesz zasnąć oznacza, że jesteś podłączony czegoś i to prawdopodobnie do wielu rzeczy (np. do swojego banku, do coca-coli, do filmu który widziałeś i do swojej dziewczyny). Rozłącz się ze wszystkim, a myśli znikną.
7. Kiedy rozłączasz się, wyraź swoją wdzięczność. Podziękuj mistrzom za ich energie, za ich pomoc i rozłącz się w odwrotnej kolejności (najpierw z Gospodarzami, później ze sferą)
Ofc. można modyfikować podług swojej Woli
Nie czytaj moich postów, są głupie.