Ostatnia wizyta: Pią Sie 28, 2009 10:54 am Obecny czas: Pią Sie 28, 2009 10:54 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 16 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Big problem
PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 4:57 pm 

Dołączenie: Nie Mar 02, 2008 10:11 pm
Witam wszystkich mam taki problem z OBE nie wiem co mam zrobić jak już się rozluźnię na maxa, leże około godziny i nic dalej nie mogę zrobić nie wiem jak potem mam wyjść próbowałem technikę z liną Darka Sugiera i wiele innych pojawiają mi się hipnagogi parę razy udało mi się w nie wejść ale to było 5 sekundowe LD jeśli macie jakieś rady to plz

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Big problem
PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 5:36 pm 

Dołączenie: Śro Lis 19, 2008 7:24 pm
Miejscowość: p-ń
leżeć godzine to bez sensu. ja zapadam w trans po pierwszych dziesięciu minutach.
Radze Ci trenować relaksacje, być całkowicie skupionym na sprawie tzn. żadnych myśli. I mantra sie przyda. Jak robisz wdech, w myślach mówisz "jestem", jak wydech "świadomy" :)w moim przypadku działa zajebiście. A te 5 sekundowe eldeki to hipnagogie. Pogłębiaj relaks aż do paraliżu albo wejścia w sen :)
jak masz paraliż, to wstajesz normalnie jak normalnym ciałem fizycznym, tylko ruszy się astralne ;)a podczas eldeka procedura ta sama, ale musisz cały wstawać, w żadnym przypadku jeden mięsień :)

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 6:16 pm 

trudno mi zrelaksować głowę ;D szczególnie jak przełykam ślinę to ruszam szczeka i wtedy klapa. A jak ma rozpoznać że już jestem w paraliżu??

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 8:39 pm 

prądy przechodzą przez całe ciało. To jak zaciśniesz sobie rękę, odetniesz dopływ krwi, po czym odpuścisz. Troche podobne doświadczenie. Poczujesz takie prądy przechodzące przez całe ciało :)

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 9:15 pm 

a czy ktos mial kontakt z NP tak jak Darek Sugier?

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 9:32 pm 

ja :P:)
przeczytasz w książce o OOBE co powstaje :P

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Sty 07, 2009 4:04 pm 
ja miałem i wg Darka MTJ to ten głowny niefizyczny przyyjaciel Gigant jak i jednoczesnie cala trojka czyli Gigant , smiejacy sie facet i babka , bo po prostu mtj sklada sie na te 3 czesci z tym ze ta glowna czesc jest najwazniejsza i najwlasciwsza , takie centrum dlatego sie mowi o nim mtj bo ta czesc jest najbardziej mtjowata.

PostWysłany: Śro Sty 07, 2009 6:26 pm 

acha, dzieki wszystkim za odpowiedz.

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Sty 07, 2009 6:27 pm 
Większość osób (doświadczonych i nie tylko) z tego forum miało doświadczenie z NP.
Moje doświadczenie opisałem na blogu:
http://niefizyczny.orgs.pl
w dziale o wizycie w parku, o uzdrawianiu i w poście o Niefizycznych Opiekunach.

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 10:15 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Lut 23, 2009 1:36 pm
Miejscowość: Wrocław
W hipnagogie nie wchodź. Obserwuj e tylko. Jak je przeczekasz stracisz świadomość (przynajmniej ja trace i mnie to wkurza) i wybudzisz się w paraliżu.

"Do ataku! - krzyknął generał, po czym bohatersko spie***lił w krzaki"

"Albo znajdziemy drogę, albo ją stworzymy"

"Naród wspaniały, tylko ludzie ch*je"

"Walczyć nie po to aby wygrać, ale po to aby nie odnieść porażki

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 8:32 pm 

Dołączenie: Sob Lut 21, 2009 8:29 pm
jestem napisał(a):
prądy przechodzą przez całe ciało. To jak zaciśniesz sobie rękę, odetniesz dopływ krwi, po czym odpuścisz. Troche podobne doświadczenie. Poczujesz takie prądy przechodzące przez całe ciało :)

Witam , postanowiłem tutaj napisać małą anegdotkę z moich prób obe już bez zakładanie zbędnego tematu . Myślę że podpięcie go tutaj jest ok . Pewnej nocy (pare dni temu) jak zwykle oczywiście usnąłem ale z samego rana (jak się okazało o 5:00 rano) nagle poczułem niesamowitą potrzebą podniesienia ręki - przez sen tak jak wryty nagle stwierdziłem że coś muszę zrobić w realu i w ułamkach sekundy obudziłem się psychicznie otworzyłem oczy i podniosłem b.szybko prawą rękę . Ku mojemu zdziwieniu (ale podniete złapałem wtedy :)) ręka prawdziwa szybko lekko podniosła się (pare cm) i upadła podczas gdy czułem że moja ręka (astralna) jest uniesiona :Dcoś niesamowitego... (czułem nawet chłodne powietrze na niej!) potem obniżyłem rękę astralną o pare centymetrów ale cały czas ją czułem podczas gdy patrzyłem że prawdziwa leży :Dnieeesamowite uczucie... bardzo się ucieszyłem i nagle zdałem sobie sprawę (dopiero wtedy) że w nocy nie raz już miałem takie sytuacje (typu: chciałem szybko położyć się na boku i nie mogłem "schwytać" ręki realnej - biorę ją a ona leży aż po kilku próbach udaje mi się ją "złapać" ) ale nie zwracałem na to uwagi bo to środek nocy jest zawsze i człowiek lekko sie budzi i od razu usypia więc nie pamięta . Szkoda tylko że miałem wyłącznie paraliż jednej ręki co sie zresztą często zdarza jak widac (cała reszta ciała miała się jak najbardziej ok) . Gdy już moja ręka astralna "sama" dopasowała się do realnej(czułem to :)) to czułem przez jakieś pół godziny wibracje cały czas - drgania takie wewnątrz ręki dopóki nie usnąłem (z pół godziny siedziałem podniecony tym co się stało :D) i dopóki nie wstałem ok 8/9 rano . Pozwoliłem sobie zacytować usera "jestem" gdyż dokładnie czułem to co on świetnie opisuje . Paraliż senny jest to coś takiego jakbyśmy odcieli krew ręce (w moim przypadku tak było i na początku dałbym sobie głowę uciąć że myślałem że mam niedokrwioną rękę) - pragnę jednak zwrócić uwagę że ręka leżała swobodnie i niczym nie była ugniatana (sam leżałem na plecach) - nie było śladów abym na niej leżał ani nic - a uczucie wręcz identyczne jak pod braku dopływu krwi .
Sorki za tak długiego posta ale naprawdę to niesamowite uczucie ;)i jak wyjdę cały z ciała to chyba wyskoczę w kosmos z radości :Dnie mogę się doczekać...

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 10:53 am 

speed a udało ci się wejść świadomie w paraliż?? czy sie zawsze w nim budzisz?

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 12:39 pm 

Dołączenie: Sob Lut 21, 2009 8:29 pm
Nie to był zupełny przypadek . Utraciłem wiele godzin wcześniej świadomość bo usnąłem :P
Wiesz nie zawsze mi się to udaje ale raz na jakiś czas tak się odrobinę budzę i czuję paraliż prawej ręki ale niestety dosyć rzadko . Liczę że uda mi się w końcu świadomie osiągnąć paraliż nie tylko ręki ale i całego ciała :)i wtedy może wreszcie wytoczę się z tego ciała :D

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 1:50 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Lut 23, 2009 1:36 pm
Miejscowość: Wrocław
Ja na razie, aby pogłębić wibracje ruszam szczęką. Fajny sposób,. ale mówie, rób to BARDZO DELIKATNIE. Jak za mocno ruszyłem to aż zajebiste ciepło czułem i nie mogłem wytrzymać. 'masakra'. :o

"Do ataku! - krzyknął generał, po czym bohatersko spie***lił w krzaki"

"Albo znajdziemy drogę, albo ją stworzymy"

"Naród wspaniały, tylko ludzie ch*je"

"Walczyć nie po to aby wygrać, ale po to aby nie odnieść porażki

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Maj 29, 2009 6:29 pm 

Dołączenie: Czw Mar 26, 2009 1:41 pm
"Paraliż senny jest to coś takiego jakbyśmy odcieli krew ręce (w moim przypadku tak było i na początku dałbym sobie głowę uciąć że myślałem że mam niedokrwioną rękę)"

Speed czasami miewam to samo. I tez przewaznie z jedna reka tzn budze sie w nocy i czuje odretwienie calej reki. Razu pewnego obudzilam sie w nocy z tak silnym odretwieniem, ze chcac obrocic sie na drugi bok, musialam chwycic te odretwiala reke druga i ja "przerzucic" gdyz tamta nie moglam wogole ruszac. Sadzisz ze to paraliz? Tez zawsze uwazalam ze to odretwienie. A ostatnio przebudzilam sie w nocy, tzn odzyskalam swiadomosc podczas snu i czulam takie miarowe buczenie w mojej glowie (no chyba wibracje). Ale zadnego paralizu nie mialam.

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 16 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości