Ostatnia wizyta: Śro Cze 18, 2008 4:25 pm Obecny czas: Śro Cze 18, 2008 4:25 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: byc_moze
PostWysłany: Pią Maj 23, 2008 5:42 pm 

Dołączenie: Pią Mar 21, 2008 11:57 pm
Witam szanowne Lotnisko,
nick mój wymyśliłem przy rejestracji, bo trzeba było coś wpisać, a że nie bardzo byłem przekonany co do zjawiska oobe, wpisałem taki i został.
22 maja 2008 miałem swoje pierwsze oobe, tzn takie, które świadomie przeżywałem.

Jestem raczej zamknięty w sobie, do tego stopnia, że zdarza mi się nie poznawać ludzi na ulicy. Za to jak coś palnę, to nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać. Czasem dla dowcipu powiem coś innego, niż chciałem, albo w ogóle nie tak, na pewno nie raz i nie dwa będą z tego powodu chryje :/

Rocznik 1978, mężczyzna, niezbyt zakotwiczony w realu, pasja: pecety, internet, muzyka elektroniczna, oobe, i ogólnie wszystko co ubarwia trochę ten cały beton dookoła. Nie piję, nie palę, nie biorę, nie wierzę, cola jedynym nałogiem.

Pozdrawiam i do zobaczenia gdziekolwiek :)

Ostatnio edytowany przez byc_moze Pią Maj 23, 2008 6:58 pm, edytowano w sumie 3 razy

Profil E-mail  

Temat postu: Re: byc_moze
PostWysłany: Pią Maj 23, 2008 6:13 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Kwi 05, 2008 9:47 am
Miejscowość: z księżyca :)
Witaj, witaj, witaj :)

Profil E-mail  

Temat postu: Re: byc_moze
PostWysłany: Sob Maj 24, 2008 11:29 am 

Dołączenie: Śro Maj 21, 2008 6:12 pm
Siemka ziomus i głowa do góry , kążdy ma do wypełnienia swoją legendę więc może to twoja właśnie:-) Ja dopiero zaczynam ale cholera kurde uda mi się a co!:-)

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości