Ostatnia wizyta: Pon Kwi 21, 2008 9:46 pm Obecny czas: Pon Kwi 21, 2008 9:46 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: CoolMAN Witajcie
PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 4:16 pm 

Dołączenie: Czw Kwi 17, 2008 2:36 pm
Witam wszystkich

Jestem licealistą, nazywam się Paweł. Ogólnie rzecz biorąc, jestem nietypowym nastolatkiem.

OBE, na razie tylko się interesuję (przynajmniej świadomym OBE). Kilka LD mam już za sobą (w tym najdziwniejszy, w którym chciałem sobie ujrzeć Wszechświat, planetki taka spontaniczna myśl :)

Wszystko zaczęło się od bardzo-dziwno-zwariowanego przeżycia otóż ostatnio (z 1-2 mies. temu), nagle poczułem uczucie miłości i ogromnego ciepła (tak leżąc w łóżku), nagle coś tj. uderzyło mnie niefizycznie (tzn. nie czułem bólu, jednak jakby coś z boku mi przywaliło). Następnego dnia światło (takie mieniące się, jakby wydobywające się z 1 pkt. przestrzenie lekko bardziej elipsoidalne niż kuliste), nagle wyrwało mnie z ciała. Mam jeszcze 1 małe doświadczono, po 3 tygodniach nagle odzyskuje świadomość i leżę sobie na łóżeczku, widzę przed sobą krzesło, tak sobie pomyślałem żeby go dotknąć (dosłownie 2-3 dni przed przeczyt. 1szą książkę Monroe`a), słyszę głos "Na razie, nie wychodź z ciała". Oczywiście nie posłuchałem polecenia i straciłem świadomość :)

Wydaje mi się że w pierwszych 2óch przypadkach mogła to być MTJ, jednak w 3cim to chyba już nie?? (Tak się zastanawiam, jak WJ/MTJ może namawiać do pozostanie w ciele). Tak dodam, że jak gadałem z kolegą, tak w żartach półserio to też we śnie poczuł to uczucie miłości, jednak utwierdza że to sen... Czym mogło być to uczucie bezgranicznej miłości??

Profil E-mail  

Temat postu: Re: CoolMAN Witajcie
PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 8:53 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Kwi 09, 2008 1:41 pm
Miejscowość: Zabrze
Hejka CoolMAN ;)! Nie jestem jeszcze aż tak obeznany w sprawach obe ale czytając Twą wypowiedz... z tym uczuciem to raczej MTJ .... z kolei głos mógł być botem który "nie zachęca" do wyjścia ... mam nadzieje że nie zaprzestaniesz swych wysiłków i poprzez kolejne wyjścia rozgryziesz to co Ci sie przydarzyło ;)... w każdym bądź razie witamy na pokładzie :)... Niechaj FAZA będzie z nami!!!!!! Pozdrawiam

Profil E-mail  

Temat postu: Re: CoolMAN Witajcie
PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 8:59 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Mar 26, 2008 9:54 pm
Miejscowość: Gdańsk
Witam i ściskam Cię serdecznie! :D

Co do tego "Na razie, nie wychodź z ciała" to miałem coś podobnego przy moich pierwszych próbach tzn. pewnej nocy normalnie sobie spałem, gdy obudziły mnie wibracje. Pomyślałem sobie, że czas na wyjście ale jakiś głos powiedział "jeszcze nie teraz" i o dziwo w ogóle się go nie przestraszyłem. Posłuchałem się tego kogoś i leżałem dalej w łóżku po czym straciłem świadomość. Rano byłem bardzo podniecony tym, że jakaś istota (MTJ?) się ze mną porozumiała, ponieważ było to moje pierwsze tego typu doznanie.

Pozdro! :)

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości