Moje doświadczenie
Pierwszy raz to było z miesiąc temu może półtora ,cały dzień myślałem o tym jak bardzo pragnę wyjść (czasami łzy mi ciekły "też ciekawe"),kiedy nadszedł wieczór postanowiłem się poprostu położyć i niestosować żadnych technik poprostu starałem się trzymać świadomość,i gdy już czułem paraliż,było mi bardzo niewygodnie i chcąc niechcąc przewróciłem się na bok (leżałem na plecach).Myślałem że jak się poruszyłem to nici z wyjśćia i to się tak nagle stało.Wstałem gwałtownie tułowiem tak jakbym robił brzuszki i czułem takie dziwne przyciąganie z tyłu, nagle przeniosłem wzrok na śpiącego obok brata a On do mnie "Co Ty wyprawiasz^^" i nagle bach ! i rano wstaje i se myśle łoo coś pięknego,wtrakcie tego czułem się bardzo szczęśliwy nic mnie nieopbchodziło.Dodam że jak się rano brata spytałem czy gadał coś do mnie w nocy odpowiedział że smacznie spał.
Kolejna sytuacja zdarzyła się niedawno Kłade się,myśle sobie "dziś mi sie uda ja to wiem" zapuściłem sobie wypaśne obedźwięki i jazda.Zrobiło mi się niewygodnie ale chuj wytrzymam.Trzymałem sie bardzo dobrze,już tak powoli odpływałem,a tu nagle CIUL ! i mi sie obedzwięki skończyły i zaczyna lecieć mi w słuchawkach taka spokojna mroczna nutka i wtedy se powiedziałem "aa nuta sie zmieniła i tak nic niewypali" i ZNÓW zmieniłem pozycje na bok. I tak samo jak wyżej po kilku sekundach zaczęło mi się dziać coś,teraz było to inne bo przewróciło mnie na plecy i ciągło za grzbiet tak jakby w górę, a najbardziej mnie ciekawi co mi się z twarzą działo ,czułem jakbym miał metalową maskę na twarzy która się kurczy ,i uciska mnie lecz o dziwo niebolało było to bardzo przyjemne,Rano wstając znów czułem się taki dziwny,gdy szedłem przez miasto wszystko nabrało takiego innego znaczenia jakbym więcej widział (choć może mi sie wydawało) ale było to naprawdę mocne przeżycie Zaznaczam że obie sytuacje działy się w moim pokoju i w trakcie ich trwania miałem otwarte oczy choć ich nieotwierałem.. Taki troche paradosk. ;] Dziękuje wam za to że dowiedziałem się o takich pięknych sprawach jak Obe pozdrawiam i proszę o interpretację tego .. ; ]