Śr cze 04, 2008 10:26 pm przez Zbyszek
Czy dostane JOBLA ?
Gdy normalny człowiek sobie coś myśli to jego myślom towarzyszy ruch ciała mentalnego. Kołysze się niepostrzegalnie i niewidoczne dla nas .
Gdy ten normalny człowiek się trochę przefazuje to jest w stanie, przy wyobrażaniu sobie czegoś rosząc się w ciele astralnym, bez wychodzenia z ciała świadomością- duchem . Rusza wtedy najczęściej częściami ciała a przeważająca jego cześć jest zsynchronizowana z ciałem fizycznym. Czuje się to trochę dyskomfortowo, gdyż odczuwanie ruchu ciałem astralnym w ciele fizycznym utrudnia myślenie odciągając nasza uwagę na boki.. Części abstrakcyjne- myślenie przebiega bez zakłóceń ale gdy chce coś sobie człowiek z bliska zobaczyć to pcha najczęściej zaraz łapy astralne do przedmiotu ,by go przyciągnąć i zobaczyć pod nosem. Stan ten osiągamy przed wyjściem w astral gdy ciało astralne zaczyna się odklejać.Miałem kiedyś rok takiego ciągłego grzania całego ciała fizycznego ze to durnowate ruszanie się ciała astralnego towarzyszyło mi przez rok . Gdy by to było wszystko, to może bym przetrzymał bez jęków, ale przefazowało mnie jeszcze mocniej aż w ciałko eteryczne. Miałem wtedy wyobrażanie na 3 sposoby. W mentalnym jak się mi poszczęściło , w astralnym przy dobrym humorze a jak miałem pecha to w ciele eterycznym.To wyobrażanie w eterycznym było o wiele żywsze niż normalnie w świecie fizycznym. Musiałem strasznie uważać by nie plątać go z ruchami w ciele fizycznym.
Zdarzało mi się ze się zasiedziałem w eterycznym nie mogąc się doszukać ciała fizycznego.Wtedy była bieda na całego , bo mówiłem również w eterycznymi a widziałem rożnie przemiennie w dymensjach..Szukałem latami takiego cudaka jak ja po książkach i nie spotkałem się jeszcze z takim czymś. Albo oni wszyscy poumierali od tego dziwu albo ich przekręciło na jobla.
Przeglądałem teraz bloga Darka i dziwiłem się trochę komentarzom dotyczącym kontaktów w niskich fazach. Wygląda ze je ignoruje oczekując w pełni świadomych spotkań.. Mnie się latami potwierdzały kontakty i cale swoje badania ciałek oparłem na tych potwierdzeniach.Wyglądają one może trochę inaczej niż można by sobie życzyć ale są możliwe i nawet odbywają się ciągle , na okrągło , w każdej chwili i z każdym kogo znamy.Chyba przeczekam jeszcze trochę z moimi objaśnieniami całkowymi. Szykowałem się w tym miesiącu ale postrzegłem masę nowych i ciekawych powiązań miedzy nami,-
cialka.net