Ostatnia wizyta: Sob Cze 28, 2008 8:51 pm Obecny czas: Sob Cze 28, 2008 8:51 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: jakaś tam technika
PostWysłany: Pią Maj 30, 2008 5:40 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Maj 17, 2008 6:57 am
wpadłem na pomysł,żeby po całej nocy,po obudzeniu się,nie otwierać oczów,i nie ruszać się,można np.wtedy liczyć od 100 odo 1(można co 3).,lub nie myśleć o niczym,po porannej pobudce,umysł będzie maxymalnie rozbudzony,ciało także powinno być wypoczęte,ale może gdyby się leżało przez jakiś czas,to może by się osiągnęło paraliż/OOE/LD?co o tym myślcie?
proponuję autosugestie "teraz zasnę,a po obudzeniu się przypomnę sobie że mam się nie ruszać,i co mam robić"

-no to pajac
co ty czesio mówisz?won mi za drzwi,ty rasisto!i stój za drzwiami do przerwy
buahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahaha

Profil E-mail  

Temat postu: Re: jakaś tam technika
PostWysłany: Pią Maj 30, 2008 7:12 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Maj 07, 2008 5:51 pm
sam na to wpadłeś? :D

OOBE: 00

Profil E-mail  

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 7:06 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Kwi 05, 2008 12:30 pm
Miejscowość: Ukta
Wiecie co. to już raczej było ale przypomnę. odliczanie, wizualizacje i inne bzdety tylko nas wymęczają. niedawno dosyć, u siostry w bloku wyszłam z ciała na chwilkę i to o godzinie miedzy 13.00 a 14.00. Położyłam sie i relaksowałam. nic nie robiłam przysnęłam obudziłam sie- wibracje i paraliż. i sobie wylazłam :Di co najlepsze- wszystko z dworu było słychać- dzieci, roboty budowlane, samochody...itp. i że tak powiem jak miałam to gdzieś to zapomina się o tym i nic nie przeszkadza. Nawet bzykające muchy ^^
Tak samo wylazłam na chwilkę w domu o godzinie 10.40. umyłam się i wróciłam do wyrka wybudzona. :)

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Cze 20, 2008 11:50 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Maj 07, 2008 5:51 pm
edit: Uwaga. Za pomocą tej techniki nie odniosłem jeszcze żadnego sukcesu. Przy jej pisaniu kierowałem się logiką, analogią i intuicją, a także doświadczeniem, bardzo marnym doświadczeniem. Technika ma zachęcić czytelnika do kombinowania z tą i innymi technikami :mrgreen:

Co myślicie o technice na oobe/LD z wodą? Najpierw zapadamy w głęboki trans, aż nie będziemy czuć naszego oddechu (nie możemy oddychać pod wodą) wizualizujemy sobie, że jesteśmy w wodzie. W bryle wody :Dotacza nas taki sześcian czystej wody. W głębokim transie zapominamy, że obok jest ściana, z tyłu szafa a z przodu drzwi. Po prostu leżymy w sześcianie wody, nie ma nic oprócz niej. Czujemy jej wilgoć, chłód na twarzy i całym ciele. Czujemy, jacy jesteśmy ciężcy, słup wody przybija nas do łóżka. Stopniowo czujemy, jak nasze ciało ,,pęcznieje" tak jak trupy w wodzie, które potem wychodzą na powierzchnię :)tak samo próbujemy to sobie wyobrazić. Ja wizualizuję, że ten słup schodzi w dół, coraz niżej i niżej, aż wychodząc z tafli wody znajduję się w jakimś tam miejscu :DMoże to być sposób na LD, wychodząc z tej wody możemy wejść w sen. Ja staram się wyjść przez kałużę na podłodze w pokoju pewnej osoby (kałuża wyobrażona oczywiście) i ją odwiedzić. Ta osoba jest dla mnie najważniejszym celem wszelkich praktyk związanych z oobe :)

OOBE: 00

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości