Ostatnia wizyta: Sob Maj 17, 2008 1:50 am Obecny czas: Sob Maj 17, 2008 1:50 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Lelouch - Ohayo ;) (Witam!)
PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 9:03 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Kwi 11, 2008 5:54 pm
Miejscowość: Przemyśl
Ohayo!

Heh, nie lubię o sobie pisać więc to trudna misja :P.
Jestem sobie szarym uczniem drugiej klasy technikum, szaleńczo zakochanym w Japonii, nie, nie udało mi się osiągnąć świadomego OOBE, a szkoda :). Właściwie to moja przygoda z eksterioryzacją zaczęła się mniej więcej 4 lata temu, kiedy to nie mogłem się obudzić, bo łapał mnie paraliż senny. Bałem się tego trochę, ale zjawisko to występowało u mnie rzadko i szybko o nim zapominałem, aż do momentu, w którym "obudziłem się", leżałem w swoim łóżku, w swoim pokoju, ale wszystko było jakieś inne, a do tego dziwny pisk w głowie i uczucie mrowienia z tyłu głowy. Mrowienie nasilało się coraz bardziej, aż do tego stopnia, że przyjąłem pozycję siedzącą (siadłem se :P) i odruchowo skierowałem rękę w miejsce mrowienia. Mrowienie zaczęło się tak jakby kumulować, aż nagle pękło, a ja zostałem wciągnięty do ciała i obudziłem się. Szczerze mówiąc nieźle się wtedy wystraszyłem (myślałem, że umarłem :geek:). Zajrzałem więc do neta i tak się dowiedziałem o OOBE i tak sobie wywnioskowałem, ze chyba miałem coś w rodzaju pół-nieświadomego-OOBE. Potem włączyłem w to kumpla z osiedla i oddaliśmy kilka miesięcy naszych żyć na teorię i praktykę, ale nic z tego nie wychodziło. Nie wiem co mi strzeliło do głowy, ale jako gorliwy katolik odstąpiłem od praktykowania OBE (sądząc, że dorwą mnie jakie Szatany :twisted:) i zrobiłem sobie przerwę na jakieś 2 lata. I magicznym zbiegiem okoliczności dorwałem książkę Darka Sugiera, która zmieniła moje życie o 180 stopni (dziękuję Ci za to z całego serca!). Zmienił się mój życiowy światopogląd, "odszedłem" od Kościoła i przestałem bać się śmierci. I znowu wróciłem do praktykowania, ale z marnym skutkiem ;). Jak na razie udało mi się tylko 2 razy złapać kontakt z NP. No, ale próbuję dalej i nie zamierzam się tak łatwo poddać ;).

Geez, ale z tego drama wyszła. Miało być krótkie powitanie, a tu taki niespodzianek! No to tak w skrócie: Cześć wszystkim, Lolek jestem ;)(Karol, żeby wszystko było jasne :P)

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Lelouch - Ohayo ;) (Witam!)
PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 8:21 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Kwi 09, 2008 1:41 pm
Miejscowość: Zabrze
Witaj Lelouch :)! Ciesze sie ze poleczku dołączasz do rebeli która zostala zapoczątkowana przez Darka S. :)... Musimy byc wytrwali i nieugięci w naszych postanowieniach .... Niechaj FAZA bedzie z nami ;)Pozdrowionka

Profil E-mail  

PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 10:19 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Lut 23, 2008 3:40 pm
Miejscowość: Piechowice (koło J.Góry)
Ohayo Otaku ;)

Profil E-mail  

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 5:45 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lut 21, 2008 5:12 pm
Miejscowość: OBE-Maniakowo
cześć Lelouch ! :D
wszystkiego dobrego! :D
wyjścia wypasionego ! :D
obyś miał co noc fazę na księżyc i do Japonii ! :D
oby Cię gejsze w nocy cudziły w OSPUO ! :D
piącha Lolek ! :D

DS

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości