Ostatnia wizyta: Śro Lip 30, 2008 5:55 am Obecny czas: Śro Lip 30, 2008 5:55 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Lupino wita i żegna!
PostWysłany: Sob Lip 19, 2008 3:26 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Maj 17, 2008 6:57 am
no cóż,witam a zarazem żegnam!
po 21 miesiącach nieudanych prób mam dość,oznajmiam że obe i ld to nie dla mnie,może wrócę do tego kiedyś jeszcze,tymczasowo się żegnam z wami,było mi bardzo fajnie na tym forum,ale przychodzi czasami taki czas że trzeba coś zmienić żeby coś innego zyskać,proszę o usunięcie mojego konta,tak jak to było w przypadku Zet2x5(moje pierwsze konto)
a więc żegnam!
idę się powiesić! :cry:

-no to pajac
co ty czesio mówisz?won mi za drzwi,ty rasisto!i stój za drzwiami do przerwy
buahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahaha

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Lupino wita i żegna!
PostWysłany: Sob Lip 19, 2008 6:24 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Lut 24, 2008 5:17 pm
Miejscowość: Pruchna, nieopodal Cieszyna
Max lupino napisał(a):
idę się powiesić! :cry:

no to i tak nie wrocisz, chociaz bedziesz chcial :lol:

nie zalamuj sie. ja sam interesuje sie tym zjawiskiem od ponad 3 lat jak nic. Mialem pare lepszych i pare gorszych doswiadczen, ale i tak swiadomy nie wyszedlem.

Po co od razu kasowanie konta itp. Na pewno czasem zagladniesz i cos bedziesz chcial skrobnac. Moze po prostu sie ukryj w tlumie, a nie kasuj od razu :)

Mi tez nie wychodzi, wiec OOBE to nie jest moj podstawowy cel. Juz nie mysle tak czesto o tym jak kiedys, nie probuje jak narwany. Trzeba sie poradzic z porazkami :)

Fajne jest tylko to, ze gdybym nigdy sie o OOBE nie dowiedzial, nie doswiadczalbym hipnagogow, paralizow i czasem innych dziwnych stanow :)To wszystko, bo sie zaznajomilem z tematem.

Trzymaj sie brachu i nie poddawaj. Nie bede pisal, ze kiedys wyjdziesz, bo to moze okazac sie falszem, ale moge powiedziec, zebys nie watpil, bo moze kiedys wyjdziesz :)

ps. jak sobie odpuscisz z oobe: zaprzestanie prob itp, normalne chodzenie spac, to czasem samo od siebie cos ci wyjdzie - uwierz :)

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 2:07 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Lut 25, 2008 1:09 pm
Max lupino żyjesz ?

Profil E-mail  

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 4:52 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Maj 17, 2008 6:57 am
ok,ostatecznie odchodzę z tego forum,będę tylko na forum oobe.pl i strefy ezo,no może też na forum przebudzenie.net
przykro mi to powiedzieć,ale to forum nie przypadło mi do gustu,imho lepsze jest oobe.pl :D
ludzie co wy widzicie w tym oobe?weźcie się lepiej do roboty,a nie się obijacie,i lecicie na łatwiznę :)
większość osób z tego forum,ma zapewne jakieś problemy w życiu i dlatego pcha się do oobe,spójrzmy prawdzie w oczy,taka jest prawda!
oczywiście szanowny dariusz,to ideał po każdym względem,i on potrafi zachować umiar między realem a poza,chwała mu za to!
czy wy naprawdę nie macie nic ciekawszego do roboty niż siedzenie przed kompem,i postowanie zgrywanie 8-)?
założę się że w szkole mieliście same pały,a dla takich to normalka że interesują się oobe :)
moim zdaniem niektórzy do oobe podchodzą zbyt fanatycznie,obdarzająć ld i oobe jakimś kultem,mistycyzmem :)
oczywiście ld może być przydatne,ale moim zdaniem real bardziej się przyda :)
ps.to że zajmujecie się oobe fanatycznie,zemści się kiedyś na was,kto mieczem wojuje,od miecza ginie!

-no to pajac
co ty czesio mówisz?won mi za drzwi,ty rasisto!i stój za drzwiami do przerwy
buahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahaha

Profil E-mail  

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 5:20 pm 

Dołączenie: Sob Lip 05, 2008 7:06 pm
problemy to ty masz niezle. Wystarczy przeczytac tego psota co napsiales w temacie oobe encyklopedia opisujac strone oobe.pl , keidy to przeczytalem to sie zdołowalem lekko

Profil E-mail  

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 5:28 pm 

Dołączenie: Sob Lip 05, 2008 7:06 pm
a i jest to stan ktorego nie osiagnągnęłeś i teraz jestes po prostu prymitywnie zazdrosny.

Profil E-mail  

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 8:18 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Cze 24, 2008 4:44 pm
Miejscowość: Poznań
Zastanawiam sie czy to naprawde on pisze xd Jego poprzednie posty mialy zupelnie inny ton (moze pijany jest;o?).

Bynajmniej nikt tu nie zyje OBE fanatycznie. Wszyscy mamy swoje zycie, a OBE to nasza pasja i hobby. Poznawanie siebie i nie tylko, rozwijamy sie.
Jezeli ci sie nie udalo bo brak ci cierpliwosci, to coz... twoja decyzja. Mimo wszystko nie powinenes obrazac tutaj nikogo i zachowywac sie jak dzieciak ;)

Profil E-mail  

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 8:45 pm 

Dołączenie: Sob Mar 01, 2008 2:18 pm
Miejscowość: Złote miasto
Każdy wygrywa, dopóki się nie podda :). Pozdrawiam i życze sukcesów.

Profil E-mail  

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 10:20 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Lut 24, 2008 5:17 pm
Miejscowość: Pruchna, nieopodal Cieszyna
a ja mysle, ze nikogo tutaj nie chcial obrazic. Zalozeniem jego bylo smieszne pozegnanie, ale chyba cos poknocil :)

Jesli czlowiek jest oburzony, tym, ze cos, co probuje tak czesto, a mu to nie wychodzi, to taki czlowiek zaczyna sie dolowac. Ten post byl takim "miedzy pomiedzy" :)

Max, ale przeciez oobe.pl tez jest z oobe zwiazane. Na strefie ezo tez widzialem, wiec sobie sam zaprzeczasz :D
Powodzenia no i do zobaczenia, bo pewnie jescze nie raz sie spotkamy na forum, ktorym adres podales :)

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Lip 28, 2008 12:55 pm 

Dołączenie: Wto Kwi 22, 2008 7:53 pm
A tam, daj spokój. Czego Ty się spodziewasz?

Ja od niemal dwóch lat ćwiczę OoBE. Czytam o nim gdzie tylko mogę, patrzę na to pod różnym kątem i rozmyślam, próbuję technik tych "ustalonych" jak i własnych, czytałem książki Boba Monroe'a i Darka.

Mimo to na razie nie udaje mi się dokonać w pełni tego co nazywają wyjściem z ciała. Ale się nie załamuję i cały czas ćwiczę, bo skądś czuję, że po prostu w tym życiu mam się nauczyć OoBE.

Profil E-mail  

PostWysłany: Pon Lip 28, 2008 2:31 pm 

Dołączenie: Nie Lut 24, 2008 7:21 am
gdzie tu fanatyzm? to co mowisz lupino to podchodzi pod hipokryzje-najpierw sam probujesz obe i jest ok i do nikogo nie ma pretensji, a potem masz okres załamania, ze Ci nie wchodzi i cala reszta nagle jest be, choc sam do niej przeciez nalezałes.boshe...

Profil E-mail  

PostWysłany: Wto Lip 29, 2008 8:37 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Cze 01, 2008 4:47 pm
Miejscowość: Przestrzeń Astralna
max ty mnie załamałeś tym postem, mówisz że real jest bardziej potrzebny, i co będziesz robił z realu?? Budził sie rano i zapierdalał do pracy, potem wracał i kładł sie spać?? nie zatracaj sie w szarej rzeczywistości

Cytuj:
ludzie co wy widzicie w tym oobe?weźcie się lepiej do roboty,a nie się obijacie,i lecicie na łatwiznę

Co my widzimy w oobe?? Sam sobie odpowiedz na to pytanie, sam chciałeś osiagnąc ten stan, jednak ci sie nie udało, gdyby ci sie udało ty byś zrozumiał.

Cytuj:
i lecicie na łatwiznę

Co to znaczy?? Nie rozumiem cie. nawróciłeś sie, czy co? Opętali cie ludzie z katolik.pl??

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości