Ostatnia wizyta: Pią Wrz 26, 2008 4:39 pm Obecny czas: Pią Wrz 26, 2008 4:39 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Mario - witam Was Kochani forumowicze
PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 3:32 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Kwi 24, 2008 3:05 pm
Mario wita wszystkich na NOWYM wspanialym forum.
Cos o mnie (???) ;)
Jestem z Lublina, tematyka OBE jest mi znana juz z dziecinstwa, kiedy to wielokrotnie miewalem samoiste "wyjscia". Wowczas bylo to dla mnie raczej STRASZNE przezycie, bo nie wiedzialem zupelnie co sie ze mna dzieje i pojawialy sie "starszaki" w kapturach, ktore skutecznie dzialaly oslabiajac moja chcec poznania tego zjawiska....
Ale jako, ze wibracje powodujace niesamowicie piszczace dzwieki w mojej glowie mnie EKSCYTOWALY oraz lekkosc "lotow", to mimo woli podswiadomie pragnalem dalszych tego typu doswiadczen i tak trwalo to do momentu inetrnetowego spotkania tematu OOBE oraz samego MISTRZA tematyki OBE Darka Sugiera :))) / pozdrawiam oczywiscie w tym miejscu /.
Co wiecej ?
Na temat OBE jako takiego tyle :). Dzis zglebiam nieco inne zagadnienia dotyczace MILOSCI oraz samorealizacji poprzez Energie Milosci i to jest moim zyciem na obecna chwile.
Interesuje sie oczywiscie ezoteryka i duchowoscia. Notabene moim hobby bylo swego czasu samorelizowanie sie poprzez Pismo Swiete, lecz owo hobby teraz pozostaje jakby na uboczu /temat do dluzszej dyskusji ;)/
Czym sie zajmuje zawodowo ?
Jestem grafikiem w firmie produkujacej reklamy zewnetrzne typu bannery, plandeki czy nadruki na odziezy...

Raz jeszcze Witam i dziekuje za mozliwosc napisania tych kiklu slow.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Mario - witam Was Kochani forumowicze
PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 3:54 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lut 21, 2008 5:12 pm
Miejscowość: OBE-Maniakowo
witaj Mario !!! :D
Brachu z ziemi ojczyźnianej, cudownej, mlekiem i miodem płynącej krainy LUBELSZCZYZNY, gdzie gryka jak śnieg biała, panieńskim rumieńcem dzięcielina pała* i w ogóle się cieszę, że zawitałeś. Michę haham :D
Bardzo ciepło Cię witam Mario !!! :D:D:D
Fajnie, że jesteś ! :D
DS

*Adaś Mickiewicz (fragmenty)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości