technika którą wcześniej opublikowałem na energyforum
przesłanie tej techniki to: "mantra,mantra i jeszcze raz mantra"
oto co macie zrobić:
- zacząć sprawę od eksperymentowania z 4+1
mówi sięo tym, że 4+1 służy do utrzymania świadomości, to prawda ale większość ludzi myślę źle pojmuje to utrzymywanie świadomości. Bo wbrew pozorom nie chodzi o utrzymanie przytomności i jawy, tylko jasności umysłu.
W tym celu ja Wam radzę skupić się na trzech hasłach.
Najświętsze dla mnie hasło:
* Mantra- ma być zsynchronizowana z oddechem, żeby umożliwiać i ułatwiać relaksacje oraz koncentrację, więc nie może być długa, im mniej wyrazów tym myślę że łatwiej
myślę, że ta mantra jest kluczem do mojej techniki, masz się skoncentrować na te sentencji i nigdzie nie odbiegać myślami.
* Relaksacja - relaksujące wydechy, usypianie swojego ciała, powtarzając mantre
* Koncentracja - czyt. punkt pierwszy. Nie pozwalaj myślom porwać cię w dialog wewnętrzny, prowadzi do utraty świadomości
teraz: normalne że po kilku, nawet kilkunastu próbach będziecie zasypiać, co więcej- trzeba zasypiać po którejś próbie będziecie dostawać eldeki.
po kilku-kilkunastu eldekach świadomość zacznie się przesuwać coraz bliżej do jawy, zamiast eldeków będziecie dostawać najpierw hipnagogie a potem będziecie umieli utrzymać świadomość do paraliżu.
-a oto technika "LEŃ".
po pracy z mantrą około kilku miesięcy, będziecie umieli obudzić się w środku nocy na dwie minuty i afirmując do zaśnięcia jakieś 3-5 minut, mieć kilka eldeków, może plus kilka wyjść.
Mnie się zdarzało tripować lucidowo przez około godzinę, budzić się, będąc w pełni świadomym
ostatnie, co chciałbym powiedzieć to:
1. eksperymentować i jeszcze raz eksperymentować, mój tekst to tylko wskazówki
2. robić 4+1 jak najczęściej, bo używanie techniki LEŃ nie będzie was zadowalać, bo świadomość, barwy, doświadczenia są zajebiste ale kiedy się obudzicie rano, ch**a będziecie pamiętać
pozdro