Oczywiście że pomoże, to forum jest miejscem gdzie wszyscy zagrzewamy się do boju o fazę!
Nie lekceważ LD... Jest tak samo wartościowe jak OB, Wielki Mistrz OBE Maniak tak rzekł, i ja popieram całkowicie.
Cytuj:
parę razy kladąc się prosto do łóżka miałem dziwne uczucie unoszenia się nad łóżkiem i wirowania wokół własnej osi.
Odpiąłeś się "czuciowo" !, To b. dobrze, unoszenie się to pierwsze ćwiczenie które robi się podczas nauki OB na GWay project, zrobionym przez R.A.Monroe. To ci jeszcze powiem, że jak wyszło, to miałeś Focus12, bardzo porządny zresztą. Czujesz sie podbudowany?
Noż kurde, może cie co trzyma na ziemii, złapało za nogę i nie chce puścić...
Ale, jak pamiętasz sny, to możesz od tego wystartować. Ja nie pamiętam, wymaga to ode mnie pewnego skupienia, a rozleniwiłem się
. Pamiętaj sny, a w czasie dnia rób "testy rzeczywistości" (RT=reality test), tzn. sprawdzaj czy ci się to nie śni, czy pamiętasz co robiłeś po kolei przez ostatnie 4-5min, czy to ma sens, czy było tam stado różowych hipopotamów. Jak coś nie teges to to sen, trza sprawdzić czy ręka w rękę wejdzie. A jak nie wejdzie to jeszcze dla pewności mocniej wepchnąć
. Tylko sobie jej przypadkiem nie złam w realu.
I to moim zdaniem najkrótsza droga dla LD dla ciebie. A LD to przecież latanie sobie po OSPUO, lada moment będą możliwości ciekawych podróży.
Także powodzenia i lotu do Parku życzę