Witajcie
Nie wiem od czego zaczac ;]
Darek dal mi linka i powiedzial zebym sie zarejestrowal :]
Mam na imie Norbert 24 lata ( w listopadzie
) mieszkam w UK. Jak widam bedzie mozna zobaczyc an moim avatarze niedlugo ;p
Pracuje jako kucharz w 4-ro gwiadzkowym hotelu moja pasja jest gotowanie , gra na gitarze i oobe of kors. Oobe zainteresowalem sie jak mialem ok 14-15 lat i przez przypadek wszedlem na forum astraldynamics... nie wiem moze ktos z was pamieta je jeszcze ;] . Uwielbiam sluchac muzyki a moje zainteresowania muzyczne sa bardzo szerokie... wymienie kilka zespolow tak dla rozjasnienia :
Abused Majesty - za sposob gry na gitarach
acdc - za highway to hell i kilka innych :] bo its a long way to the top ... :]
Acid Drinkers - za "kwasozlopow" i zal sirata super podejscie do muzyki uwielbiam song: marian is a metal guru :]
Al sirat - za piosenke metalstorm :]
Ankh - za jeden z najlepszych rockowych zespolow polskich i ich utwor chleb i krew
Anorexia Nervosa - na odstresowanie :]
apocaliptyca - j,w
at the gates - utwor cold
b.b. king - po prostu uwielbiam :] thrill is gone/....
behavior - super bajka wlatcy ale muza tez super i szczegolnie utowr kolory :]
behemoth - kaka demona ;d
black sabbath - uklon w ich strone
bob marley - no woman no cry :] simple ;]
breakout - fajnie bylo grac ich piosenki na szk0olnych akademiach :] w wersji bardziej hard
Cannibal Corpse - za bezprecendensowe podejscie do muzyki i za technike
covered with sores , moj ulubiony utwor
carcass - za utwor no love lost
Carrion - wszystko o czym pamietam
children of bodom - za polaczenie klawiszy z metalem w sposob prawie perfekcyjny .. no i te ich covery
cradle of filth -
cranberries - ta pani ma piekny glos
creed - with arms wide open - ten klip kojarzy mi sie wlasnie z oobe :] takie bylo moje pierwse wrAZEnie po obejrzeniu
dark funeral - \m/
dead can dance - za muzyke
decapitated ... r.i.p.
deicide - :] tylko pierwsza plyta
dies irae - liones of knowledge
dimmu borgir :] - mile wspomnienia ;]
dream theater - za scenes form the memory... ta plyta do dzisiaj mna wstrzasa i slucham jej min raz w tygodniu
el dupa ;]
finntroll ;]
heh.. dobra starddczy bo sie rozpisalme
:D:D:D:D
jeszcze mozna dodac : metallice , led zeppelin , korn , illusion ( UWIELBIAM), sceptic , i wiele wiele wiecej zespolow ktorych tutaj niewymienilem
wiecej o osbie:
swego czasu gralem w zespole Nightwing --> http://nightwing.rockmetal.art.pl no ale wszyscy sie rozjechali i jakos tak zespol zostal tylko w naszych sercach./.. mozna sciagnac mp3 i posluchac...
moj ulubiony kolor to zielony i wszelkie jego odcienie :]
interesuje sie rokiem 2012 i cala ta otoczka typu" a co to sie nie bedzie dzialo" ... pozyjemy to zobaczymy :]
mam psa ( nazyczonej) kota (moj
) weza i szczura... planuje jeszcze rybki tylko musze uzbierac na duze akwarium :]
Lubie grac w gry komputerowe przewaznie fps i rpg ale nie ma reguly ;]
najlepsza gra w jaka gralem kiedy kolwiek to byla: Clive braker's Undying... ci co grali wiedza oco chodzi :d jedyna gra ktorej sie przestraszylem grajac w nia :] shadowman - tez super gierk achodzis zi jestes szamanem voodoo i zbierasz dusze... No i czasami pogram sobie w q2 online jak za starych dobrych czasow :]
Uwielbiam czytac ksiazki ;] moimi ulubionymi autorami sa: Stephen King , D.R. Koontz , graham masterton , g.r. stevens ( mroczna materia - super ksiazka) . No i oczywiscie Tolkien i jego slynna trylogia jak i hobbit, silmarilion ..
Przeczytalem poltopra z trylogii monroa i nieprzeczytalem zadnej ksiazki moena powod? nie mam dostepu do nich bo mieszkam w UK
Swego czasu lubielm jezdzic na rowerze i chyba znowu zaczne tylko musze sobie kupic rower :]
Jestem czlowiekiem inaczej patrzacym na zycie niz wiekszosc mojego otoczenia co mozna wywnioskowac bo przeciez zarejestrowalem sie tutaj na forum ;]
Szukam na forum tutaj najpierw znajomych potem przyjaciol :] jak to bedzie zobaczymy ..
Mam nadzieje ze pomozecie mi podtrzymywac mnie na duchu i zebym wreszcie wyszedl...
juz dostalem jedno PM o d Mermaid (?) i dziekuje bardzo za mile slowa :]
Postaram sie wyjsc jeszcze dzisiaj....
Takze:
WITAM WSZYSTKICH :]
Buziaki dla Girls i Uscisk raczki dla boys :]
CZesc!