Ale jedynie gdzie doszedłem to pełna kreacja mojego umysłu nic poza tym
ale chce osiągnąć cos więcej cos co juz nie będzie tylko wytworem mojej wyobraźni :/
PS. chodź moje LD stały sie jakieś dziwnie wyraźne a jak sie popatrzyłem na ręce zaczęły znikać ale nic nie było takie jak w rzeczywistości tylko przypominało rzeczywistość np. pora dnia dobra ale zamiast na polu być słońce padało widziałem ludzi których tam nie było i nie mogło być co tam jeszcze acha nie mogłem przenikać przez ściany itd. :/ musiałem np. otworzyć okno żeby przez nie przejść
.
PSS. Wychodzę jak w obe ale bez wibracji i tak dalej (paraliż przekręcenie się na bok i spadam z łóżka ale nie fizycznie) potem otwieram oczka i jestem w tym dziwnym świecie świadomość bardzooo duża tak jakbym w ogóle jej nie stracił .
Mam mętlik w głowie .
Edit:
Psss. Mam prośbe mógłby mi ktoś opisać OOBE ale na jakieś płytkiej przy ciele fazie bo wiem ze niektórzy nie maja wibracji itd. tylko porostu wychodzą czy zawsze sie budzi nad ciałem i sie go widzi skoro tak trudno sie dostroić do świata fizycznego to może ja porostu jestem w astralu w swoim ospuo ?