kim jesteśmy?
czasem mimo przekonań i innych złudzeń widzą w nas to, czym jesteśmy - morzem perspektyw i wyborów, zazwyczaj nieświadomych swojego bogactwa.
Zacisze artystyczne. Miejsce na różnego rodzaju twórczość użytkowników forum: liryka, opowiadania, aforyzmy, rysunki, rzeźby, art-fotki etc.
Moderator: Opiekunowie
Podróżnik z bagażem doświadczeń
VVii napisał(a):p.s. ale ja dziś nieskładnie gadam O.o
VVii napisał(a):szary tłum nie jest pojęciem nieprawdziwym/abstrakcyjnym. Masy myślące tylko o pierdołach albo idące ślepo ze jakimś "guru" (guru w bardzo różnym rozumieniu). Dopiero śmierć zaglądająca im w oczy jest w stanie wywołać w nich myśl, że zmarnowali sobie życie na pierdoły, głupie obawy i przez to czują strach przed końcem życia. Ja się np śmierci nie boję (bólu owszem, ale nie śmierci), choć mam jeszcze wiele rzeczy do zrobienia w życiu i pracy nad sobą, żeby nie być w tym szarym tłumie.
p.s. ale ja dziś nieskładnie gadam O.o
VVii napisał(a):O.o dreamer - po twojej wypowiedzi czuję się jak człowiek z misją, istota zesłana na Ziemię, żeby tworzyć nowy porządek, o! mamo
p.s. typowy objaw dla niektórych upadłych aniołów hihi - co poniektórzy może wiedzą o co chodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot] i 0 gości