Witam serdeczne

Oczywiście ,że poczekam jak ochłoniecie

A więc do żeczy, tematyką tą świadomie sie interesuje od niedawna, a nie świadomie od roku którego nie macie w rejestracji

Nazywam się Arkadiusz (i podobno sie urodziłem pod szczęśliwą gwiazdą i to w dodatku 13

, nadmiar szczęscia mnie ogarnia

, a żeby tego było mało to podam że mój męski płodziciel urodził sie tego samego dnia i miesiąca co ja, musze przyznac< że kurna niezłe zegary biologiczne mieli przednie jak mnie płodzili

......A by tego było mało to moja żęska płodzicielka ma urodziny tego samego dnia i miesiąca co jej żęska płodzicielka.....hehe zakrecone) mam 24 lata (już nie długo

) legitymuje sie wykształceniem wyższym ( a jak!

, przecież to wyścig szczórów, których poganiało WuKAU

) interesuje mnie wszystko, dlatego tez niewiem kim zostane ( to też kobieta na przesłuchaniu o prace sie zdziwiła jak jej mówie że nie wiem co bede robił za dwa lata), ale raczej zajmne się biznesem ( nie powiem że mam do tego smykałke

) i napewno politykom ( bo baranów to mamy, to czemu nie możemy mnieć baranków

).....................to co zakładamy partie?
Teraz coś was powinno zinteresować, posiadam troszke zdolnosci np: niestandardowy proceś myślenia, przetwarzania i postrzegania. Więc zapraszam do działu Badania gdzie zakładam (mam nadzieje sensowne i mniej sensowne, ale od tego jest nauka eksperymentalna

) wątki do przedyskutowania/eksperymentowania.