Mario wita wszystkich na NOWYM wspanialym forum.
Cos o mnie (???)
Jestem z Lublina, tematyka OBE jest mi znana juz z dziecinstwa, kiedy to wielokrotnie miewalem samoiste "wyjscia". Wowczas bylo to dla mnie raczej STRASZNE przezycie, bo nie wiedzialem zupelnie co sie ze mna dzieje i pojawialy sie "starszaki" w kapturach, ktore skutecznie dzialaly oslabiajac moja chcec poznania tego zjawiska....
Ale jako, ze wibracje powodujace niesamowicie piszczace dzwieki w mojej glowie mnie EKSCYTOWALY oraz lekkosc "lotow", to mimo woli podswiadomie pragnalem dalszych tego typu doswiadczen i tak trwalo to do momentu inetrnetowego spotkania tematu OOBE oraz samego MISTRZA tematyki OBE Darka Sugiera
)) / pozdrawiam oczywiscie w tym miejscu /.
Co wiecej ?
Na temat OBE jako takiego tyle
. Dzis zglebiam nieco inne zagadnienia dotyczace MILOSCI oraz samorealizacji poprzez Energie Milosci i to jest moim zyciem na obecna chwile.
Interesuje sie oczywiscie ezoteryka i duchowoscia. Notabene moim hobby bylo swego czasu samorelizowanie sie poprzez Pismo Swiete, lecz owo hobby teraz pozostaje jakby na uboczu /temat do dluzszej dyskusji
/
Czym sie zajmuje zawodowo ?
Jestem grafikiem w firmie produkujacej reklamy zewnetrzne typu bannery, plandeki czy nadruki na odziezy...
Raz jeszcze Witam i dziekuje za mozliwosc napisania tych kiklu slow.