Ostatnia wizyta: Sob Maj 17, 2008 1:55 am Obecny czas: Sob Maj 17, 2008 1:55 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: _Rebel_
PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 11:36 pm 

Dołączenie: Pią Kwi 25, 2008 9:15 pm
O sobie samym..
..standardowy przypadek.. odkad siegam pamiecia jakos zle sie kleilem z otaczajaca mnie rzeczywistoscia i na polce obok tytusow staly rozne dziwne publikacje dostepne w tamtym czasie na tematy zza kurtyny,czytane wielokrotnie zeby tylko posklejac to wszystko razem.I jak to czesto bywa,wyobcowanie bylo w standardzie,choc nie narzekalem na brak,nazwijmy to warunkowych przyjaciol.Po zrzuceniu wielu przekonan nalecialych w procesie dorastania i pod wplywem otoczenia,zajalem sie wieloma tematami z zakresu hucznie jeszcze nie dawno nazywanej parapsychologii, w tym obe..mialem kontakty z tzw "opiekunami" czy tez ze soba samym z przyszlosci,jakkolwiek to nazwac (w wiekszosci przypadkow jednak na ich zasadach)..ale jakos cos dalej bylo nie tak,wiec szukalem dalej...i teraz szczesliwie musze przyznac,ze jakis czas temu za cel obralem tzw. oswiecenie czy tez przebudzenie jak kto woli..i w koncu koncow zrobilo sie dobrze.Poczulem,ze nareszcie dotknalem czegos PRAWDZIWEGO w tym plastiku ktory odczuwam kazdego dnia.Mam za soba pare na prawde konkretnych przeblyskow trwajacych zazwyczaj jeden do dwoch dni i wygasajacych (takie obe tylko,ze w realu hehe,niesamowita sprawa;)..i cala mase innych,mniejszych..ale jedno teraz wiem ..to jest TO
ze spraw technicznych: wiek 29 a pomieszkuje w Jeleniej Gorze i w Bedford (Anglia)
..i tyle ;)
pozdrawiam!
Bartek
ps..nick Rebel uzywam od ok 10 lat,milo,kiedy zobaczylem "czas na rebelie"

Profil E-mail  

Temat postu: Re: _Rebel_
PostWysłany: Sob Kwi 26, 2008 7:32 am 

Dołączenie: Czw Mar 20, 2008 1:16 pm
Siemasz _Rebel_ !

Goraco witamy na forum.

_Rebel_ napisał(a):
Poczulem,ze nareszcie dotknalem czegos PRAWDZIWEGO w tym plastiku ktory odczuwam kazdego dnia.

Ja wlasnie dlatego chce wyjsc. Jeszcze tego nie potrafie.

Profil E-mail  

PostWysłany: Sob Kwi 26, 2008 1:34 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Mar 04, 2008 5:17 pm
Witam :!:
Mam podobne doswiadczenia,nigdy nie pasowałem do tego wszystkiego ,z tym,że teraz już nie dam się za nic wtłoczyć w ten system.Wolę raczej zdechnąć :twisted:
[quote="_Rebel_" ]..ale jedno teraz wiem ..to jest TO
[/quote]
...właśnie,jedno wiem TO jest TO ,jak raz dotkniesz Prawdy,to żaden pajac nie jest cię w stanie do niczego zmusić...
Życzę owocnego "bycia"na forum,głębokiej medytacji i wszystkiego dobrego :)
To ja pisałem...Rising...RisingPower ;)

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Maj 07, 2008 1:11 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lut 21, 2008 5:12 pm
Miejscowość: OBE-Maniakowo
Cześć _Rebel_
witaj na forum Bartku
nick zayebioza i taki pływający z tymi kreseczkami
łatwej fazy, wszystkiego dobrego
DS

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości