Ostatnia wizyta: Nie Paź 05, 2008 6:03 pm Obecny czas: Nie Paź 05, 2008 6:03 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC

[ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Atman Wita i pyta
PostWysłany: Śro Kwi 09, 2008 2:30 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lut 21, 2008 5:12 pm
Miejscowość: OBE-Maniakowo
Witaj Atmanie :)
A co tak pusto w Twoim kąciku powitań? :|
Niechaj się pierwszy wpiszę i troszkę ciepła wniosę :P
Nie mów, że jesteś menel, bo to nie prawda ;)
Na bank jesteś zacnym jegomościem, tylko może jeszcze o tym nie wiesz, bo nie wyłowiłeś tego z siebie, albo ktoś jako zewnętrzne lustro Ci tego nie pokazał. Wiem, że żartujesz, żadnym menelem się nie czujesz :D
Zbunotwany to każdy z nas, bo taka jest natura antysystemowych rebeliantów. Poprostu bunt wyssali z mlekiem matki, ale ważne by go umiejętnie kontrolować i w odpowiednie miejsce skierować, w innym wypadku chas się czyni w sobie i dookoła, a jaźń się przez to mocno rozprasza...
Nie ma większej siły, którą może dysponować człowiek jak skupiona świadomość... góry ona przenosi...
To już jest Twoje trzecie konto. Pierwsze Menel666, drugie Michalo i teraz to. Mam nadzieję, że tym razem grono adminów nie będzie zmuszona Cię usunąć, a uczyniła to nie bez przyczyny.
Witaj na pokładzie Atmanie po raz trzeci :D
Trzymaj fason! Pomagając innym pomagasz sobie...
DS

--------------edit-----------
a jednak usunięto Cię po raz czwarty. nie wiem po co pisze tą edycję, i do kogo... a już mi się przypomniało: proszę nie usuwać tego posta mimo, że wygląda jak półdupek zaa krzaka :D

PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 3:06 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Mar 25, 2008 8:43 pm
Miejscowość: Łódź/MŁ
Jak widać Atman na tych trzech kontach nie poprzestał, a nawet, chyba znów zawitał w nasze skromne progi. Mam nadzieje, że czujna administracja zajmie się tym - powielaniem kont, pomimo banów.

W każdym razie, gratuluję wytrwałości :D

Da radę zrobić bana na IP na tym forum?

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 4:19 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lip 31, 2008 9:03 am
Miejscowość: Cmentarz
a jak miałaby się tym zająć?trza go banować aż mu się znudzi :)
wystarczy że koleś skorzysta z proxy,i będzie mógł w nieskończoność się rejestrować,jeśli mu się oczywiście chcę e-maile zakładać bez końca :D

Profil E-mail  

PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 9:54 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Maj 24, 2008 11:00 pm
jesli ma zmienne IP to bany takze nic nie dadza chyba, ze wprowadzicie cos co mogloby go oznaczyc na przyszlosc jako zbanowanego cos lepszego niz oznaczenie w cookies ale pomyslu nie mam :P

Profil E-mail  

PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 11:42 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lip 31, 2008 9:03 am
Miejscowość: Cmentarz
proxy to idealny wynalazek dla trolli,sam z niego nieraz korzystałem :D
ale może mieć zmienne ip,wtedy to także pozwala na masowe zakładanie kont :D
koleś się w końcu uspokoi,olać ;)
i tak macie dobrze,są fora gdzie co dzień rejestruje się jakiś troll,lub prawie co dzień,a u was to pojedyncze przypadki :)

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości