Relaksacja w OBE dzwiekami i dziwne odczucia
Moja przygoda z OBE rozpoczęla sie niedawno (niecały miesiąc temu)
Ostatniego wieczoru gdy ćwiczyłem relaksacje przy OBE dzwiekach przydazyło się coś dziwnego.
Po kilku (około 5 chyba) minutach relaksowania sie przy OBE dzwiekach przez moją lewą noge (od palców, przez łydkę aż do kolana) rozpłynęlo sie takie dziwne ciepło, miałem wrażenie ze noga mi drętwieje, po jakiejś chwili czułem jakby ktoś mnie za tę noge lekko ciągnął, po krótkiej chwili uczucie ciągniecia zanikło, a ja odpreąałem sie dalej. Po kilku minutach odgłos OBE dźwiekow przerwał inny odgłos, najblizsze skojarzenia do tego dzwieku to odjeżdzający autobus (odgłos silnika), okna w domu były pozamykane a więc nie był to dżwięk z ulicy, dżwiek trwał przez jakieś 0,5 sek i urwał się nagle tak jak się pojawił, po jakimś czasie odczułem jakby ktoś ciąnął mnie za obie nogi, tak jakby moje nogi rozciągały się, to uczucie minęlo po jakiejś chwili. Poczekałem jeszcze kilka minut, wylaczylem Obe dzwieki i poszedłem spać.
W ciągu tego całego czasu nie byłem specjalnie skoncentrowany, brat celowo co jakiś czas dżgał mnie palcem w rękę a z reszty domu dochodziły odgłosy.
Moje pytanie: to były hipnagogie (nie wiem czy dobrze napisałem) czy może ćzesciowe dostrojenie do OBE?